SLOBA RADANOVIĆ SE HITNO OGLASIO ZBOG SITUACIJE NA KOSOVU: Zvuk sirene je bio glavni OKIDAČ, PRETUŽNO!
Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

šok

SLOBA RADANOVIĆ SE HITNO OGLASIO ZBOG SITUACIJE NA KOSOVU: Zvuk sirene je bio glavni OKIDAČ, PRETUŽNO!

Inače, Sloba je jedan od malobrojnih pevača koji se oglašavao u gotovo svakoj teškoj situaciji koja se dogodila na Kosovu i Metohiji poslednjih godina

Objavljeno: 22:20h

Pevač Slobodan Sloba Radanović je na svom storiju na Instagramu objavio kratak snimak i pružio podršku narodu na Kosovu i Metohiji podelivši snimak na kojem se vidi spomenik knezu Lazaru i čuje jezivi zvuk sirene.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen/slobaradanovic

Dan uoči odluke Prištine da će 1. avgusta početi primenu mere o preregistraciji tablica, kao i o ličnim kartama, u Mitrovici su se danas oko 18 časova začule sirene, a snimak koji je podelio pevač Sloba Radanović mnogima je naterao suze na oči.

On je na stori priči objavio kratak snimak na koje se vidi spomenik knezu Lazaru i čuje jezivi zvuk sirene.

Uz objavu je samo postavio emotikone kojima je poručio da se "moli za sve naše ljude" koji žive u Kosovskoj Mitrovici, ali i ostatku gradova i sela na teritoriji Kosova i Metohije, a koji trenutno prolaze kroz ovu tešku situaciju.

1 / 1 Foto: Printscreen

Inače, Sloba je jedan od malobrojnih pevača koji se oglašavao u gotovo svakoj teškoj situaciji koja se dogodila na Kosovu i Metohiji poslednjih godina.

Ovom objavom izgleda da je sve počelo, te je zvuk sirene bio signal da se svi aktiviramo kako bismo pružili podršku našoj zemlji.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.