DALILA DRAGOJEVIĆ ODLUČILA DA PRIZNA SVE: Ovo je prava istina o ČUVENOM TROUGLU Dalila-Dejan-Car!
Foto: Printscreen

au

DALILA DRAGOJEVIĆ ODLUČILA DA PRIZNA SVE: Ovo je prava istina o ČUVENOM TROUGLU Dalila-Dejan-Car!

Kad stignem u Beograd, snimiću vam šta pakujem za more. Da sam znala da je ovako dosadno putovati sama, povela bih nekog

Objavljeno: 18:52h

Dalila Dragojević se danas vraća iz Gornjeg Šepka u Beograd, a ovom prilikom uključila je lajv na društvenoj mreži Instagram i odgovarala na pitanja fanova. Dalila je bila iskrena, pa je usledilo nekoliko zanimljivih priznanja.

Kad stignem u Beograd, snimiću vam šta pakujem za more. Da sam znala da je ovako dosadno putovati sama, povela bih nekog. Samo da ne promašim skretanje, ja ću se raspričati sa vama, ko zna gde ću završiti - pričala je Dalila.

- Da li je istina da ti se javio Peca? - glasilo je pitanje.

Ne, Bože sačuvaj, što bi mi se javio? - iznenadila se Dragojevićka.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Kad ćeš na odmor? - bilo je naredno pitanje.

U subotu imam let, jedva čeka, od kad nisam videla more... Jedva čekam da vam ispričam šta mi se sve izdešavalo ovih dana, ali sad ne mogu. Ništa ne uspevam ovih dana da se odmorim, i dalje imam nesanicu. Sad sam bila kod kuće, sledeće sedmice treba da se radi ograda, da završim to tamo, babo je zadržen za nadgledanje. Idem sa Makicom na more, biće tu i društvo. Onda posle toga idem na jednu destinaciju, neću vam otkrivati, nije Dubai, Mihić me je zvao, ali sam se predomislila, ali možda i odem. Ne idem sad u Dubai - odgovorila je ona.

- Kako si smršala? - glasilo je jedno od pitanja.

Imala sam nervne slomove u Zadruzi, onda sam izašla, doživela šta sam doživela, nisam znala da će biti takav linč, prestala sam da jedem, Marijana me je terala da jedem. To je to. Izgubila sam apetit, samo se kljukam energetskim pićima, cigaretama. Sad me je otac terao da jedem piletinu, pojela sam biftek neki, ali samo 2, 3 zalogaja. Nije ovo zdravo mršavljenje, skinula sam 20 kilograma. Dosta ljudi mi je reklo da prekontrolišem štitnu žlezdu. Uhvatila me je depresija, uopšte nisam bila svesna nekih stvari. Najteže mi je bilo kad sam došla kući i otvorila vrata, ipak sam tu provela vreme sa jedno osobom. Kad sam osetila miris, nije mi bilo svejedno, ali mora da se nastavi život. To je to, ne mogu da padam. Ne nedostaje mi, ali nije svejedno kad sam kod kuće. Ta stvar navike koja je ostala tu, ali vremenom će da isčezne. Mama mi je rekla da sam mnogo mršava, da sam dobila anoreksiju, baš se uplašila. Ja kada sam videla 62 kilograma nije mi bilo dobro. Kada sam ušla imala sam 75 kilograma. Nemam strije, nije mi ostala ona koža, volim kada sam mršava, kada mi iskoče kosti - rekla je Dalila.

I nisam preterala sa usnama, to je malo filter, nadodaje, neću prirodno da se snimam, hoću lice da mi bude ispeglano, kao što svi rade - dodala je Dragojevićka.

1 / 4 Foto: Printskrin: Youtube/Ami G Show

Dalila se kratko osvrnula i na Filipa Cara i njegov rat sa grupama podrške.

To je grupa koja je bila zajednička podrška, a kada se to izdešavalo sve, prešli su da prate samo mene. Bio im je hakovan profil, sad su vraćeni - kazala je Dalila.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.