DALILA I DEJAN SU POTPUNO RAZOTKRIVENI: Dele 50.000 EVRA, KUĆU i sve NAGRADE, prevarili su naciju?
Foto: Printscreen

otkrivena istina

DALILA I DEJAN SU POTPUNO RAZOTKRIVENI: Dele 50.000 EVRA, KUĆU i sve NAGRADE, prevarili su naciju?

Dejan je ovu trku završio kao pobednik, a sa velelepnog imanja izašao je bogatiji za 50.000 evra

Objavljeno:

Superfinalna noć pete sezone rijalitija ''Zadruga'' bila je jedna od najturbulentnijih i najuzbudljivijih, budući da su se u samom finišu za nagradu od 50.000 evra borili još uvek zakoniti supružnici - Dalila i Dejan Dragojević.

Dejan je ovu trku završio kao pobednik, a sa velelepnog imanja izašao je bogatiji za 50.000 evra, dok je Dalila kao drugoplasirana osvojila montažnu PIK kuću.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić

Međutim, postavlja se sasvim realno pitanje - ''Da li Dragojevići dele vredne nagrade koje su osvojili, budući da su pred zakonom oni još uvek u bračnoj zajednici?''.

Naime, Dejan i Dalila još nisu zvanično razvedeni, a oni su tokom rijalitija ''Zadruga 5'' u novembru mesecu samo potpisali papire za razvod. Međutim, oni se nijednom nisu sreli na sudu, te proces razvoda još nije zvanično okončan, te je upitno da li će po zakonu i nagrade koje su osvojili u rijalitiju u još uvek zvanično neokončanoj bračnoj zajednici morati da podele.

Podsetimo, nakon što su podneli papire za razvod, u rijalitiju se mnogo polemisalo o podeli njihove zajedničke imovine nakon razvoda. Oni su tokom godina braka stekli mnogo toga zajedničkim naporima, poput kuće u mestu Gornji Šepak u Republici Srpskoj, u blizini granice sa Srbijom, a Dejan je više puta istakao da ne želi da se vrati u tu kuću, te da će život nastaviti sa svojom porodicom u Veterniku.

1 / 5 Foto: Printscreen

Dragojević je istakao da bi voleo da mu se odande vrati automobil, pre nego što izađe iz rijalitija, a čini se da je Dalilu i Dejana najviše brinulo kome će pripasti njihov kućni ljubimac Tedi, kojeg su zajedno kupili tokom najveće ljubavi.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Iza svih navoda stoji portal Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.