OVO JE PRAVA ISTINA O BOJANI VUJADINOVIĆ: Sve je tu SASVIM JASNO!
Foto: Printscreen

šok

OVO JE PRAVA ISTINA O BOJANI VUJADINOVIĆ: Sve je tu SASVIM JASNO!

Ubrzo nakon toga Bojana se porodila i zbog supruga i njegovog posla se preselila u Crnu Goru

Objavljeno:

Branislav Lečić iza sebe ima dva braka, sa lepom voditeljkom Ninom Radulović od koje se razveo 2016. godine, ali i sa Ivanom Vujadinović sa kojom ima sina i ćerku.

O njegovoj prvoj supruzi malo se znalo sve dok se 2007. godine nisu razveli, a još manje ko mu je bivša svastika. U pitanju je bivša misica i voditeljka Bojana Vujadinović.

1 / 1 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Lepa manekenka je nekada vodila emisiju "Sportisimo", ali i kulinarski šou, a javnosti je postala poznata 2003. godine kada je proglašena za Mis Srbije i Crne Gore i predstavljala nas je na Izboru za Mis sveta koji je bio u Kini. Nakon dugogodišnje veze sa svojim partnerom, inače diplomatom, venčala se 2012. godine, a gala slavlje napravili su u jednom beogradskom restoranu.

Ubrzo nakon toga Bojana se porodila i zbog supruga i njegovog posla se preselila u Crnu Goru.

Leka je sa prvom suprugom u braku proveo 13 godina, a dobili su svoje dece, ćerku Anu i sina Ivana. Ipak, razveli su se 2007. godine i to, zbog, kako su mediji tada pisali, njene prevare.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U jeku njihovog rastanka gradom su kružile price da je Ivana zamenila Branislava stjuardom i da je to razlog što više nisu zajedno. Ipak, ni Lečić ni njegova bivša nisu hteli da komentarišu te navode. Glumac je ubrzo nakon razvoda našao novu ljubav, voditeljku Ninu, sa kojom se venčao i dobio sina.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.