SVI PRIČAJU O PECINOJ AFERI SA MAJOM, A NE ZNAJU DA JE NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV BILA OVA PEVAČICA: Slomila mu je srce
Foto: Print Screen Instagram

niste znali

SVI PRIČAJU O PECINOJ AFERI SA MAJOM, A NE ZNAJU DA JE NJEGOVA NAJVEĆA LJUBAV BILA OVA PEVAČICA: Slomila mu je srce

Naime, Aleksandra i Peca koji imaju dete nisu više zajedno zbog Maje Marinković koja im je upropastila brak

Objavljeno:

Predrag Raspopović Peca došao je u centar pažnje zbog prevare sa najboljom prijateljicom svoje nevenčane supruge Aleksandre Subotić.

Naime, Aleksandra i Peca koji imaju dete nisu više zajedno zbog Maje Marinković koja im je upropastila brak. Kako mnogi navode, Maja je radila Aleksandri iza leđa duže vreme, a to su prvo primetile dadilje.

1 / 7 Foto: Instagram

"Kad je sve povezala, bilo joj je jasno da su joj dadilje na ovo ukazivale sve vreme. To je bilo još pre tri meseca. Maji se svideo način života koji Aleksandra vodi. Naročito to kako joj Peca poklanja pažnju, kupuje sve što poželi", kaže izvor.

Peca je sada sa Majom, a malo je poznato da je njegova najveća ljubav jedna pevačica, koja je bila popularna krajem devedesetih.

Naime, u tom periodu, Peca je bio u vezi sa pevačicom Kristinom Rožić poznatijom kao Mima. Reč je o pevačici koja je otpevala tada veliki hit "Budi malo muško".

1 / 4 Foto: Instagram

Kako otkriva izvor blizak ovom biznismenu, Peca je tada bio ludački zaljubljen u nju i za njega je bilo jako bolno to kada ga je ova dama ostavila. Mima je danas udata i ima decu, ali bliski Peci i danas tvrde da je ona ta koja je bila njegova najveća ljubav.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.