DALILA MUJIĆ PONOVO UŠLA U ZADRUGU: Desio se NAJVEĆI OBRT U ISTORIJI TELEVIZIJE, odlučila je da URADI OVO!
Foto: Printscreen ZADRUGA

KAKAV HIT

DALILA MUJIĆ PONOVO UŠLA U ZADRUGU: Desio se NAJVEĆI OBRT U ISTORIJI TELEVIZIJE, odlučila je da URADI OVO!

Najviše mi je zamerio taj odnos sa Filipom - odgovorila je ona

Objavljeno:

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 5", Dalila Dragojević, stigla je na superfinalnu žurku, a ekipa portala odmah je obavila intervju sa njom.

Osećam se dobro, ali sam umorna, nisam spavala, ekstra sam, s obzirom na to da nisam oka sklopila - rekla je Dalila.

- Da li si se čula sa Filipom?

Da, malopre smo se čuli, on će kasnije da stigne, spavao je. Doći će, obavićemo razgovor, koji nismo posle finala. Čula sam se sa Brunom, jer Filip nema telefon. Filip treba da priča o svojoj porodici. Ja sam se čula sa svojom porodicom, sve je okej - rekla je Dalila.

- Šta ti je otac najviše zamerio?

1 / 3 Foto: Nenad Kostić

Najviše mi je zamerio taj odnos sa Filipom - odgovorila je ona.

- Osvojila si drugo mesto i montažnu kuću, gde planiraš da je sagradiš?

Nisam očekivala da ću dogurati tako daleko, nisam se videla ni u prvih pet. Tako da, gde ću je smestiti, videćemo, nisam još došla do toga - dodala je Dragojevićka.

- Da li ćeš se večeras javiti Dejanu i Aleksandri? Da li si zaslužna što je on osvojio prvo mesto?

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Naravno da ne, Bože sačuvaj. Narod o tome treba da sudi, a ne ja. Čim je na prvom mestu, zaslužio je. Želim svakome sreću, to je to. Obrisala sam sve slike sa njim, ali prezime nisam, jer mi je Instagram nalog povezan sa svim, gledaću i da to u skorije vreme eliminišem skroz. Automobil će biti vraćen, na pravi način, bez da se popuštaju kočnice kako je rekao. Moj otac ga nije kontaktirao i ne planira, ali isto tako mu ne zamera stvari koje mu je pričao. Gleda da je to najblaže koliko sam ga ja povredila, moj otac gleda uvek drugačije od mene. Tako da, to je to... - odgovorila je Dalila.

- Šta te je najviše razočaralo?

Rekla sam za vaš portal, mišljenje Marka Đedovića, ali sad mi je prišao i rekao da ništa nije drugačije pričao, mada sam čula neke uvrede, ali ne zameram, nema potrebe da se ljutim ni na koga - odgovorila je Dalila.

- Da li ćeš živeti sa Marijanom ili?

Moraću sa Filipom da porazgovaram, trenutno sam sa Marijanom. Jutros je trebalo da budem sa Filipom, ali smo se razdvojili zbog porodica i prijatelja. Detalje ću sutra reći - dodala je Dragojevićka.

- Da li si se čula sa Aleksandrom Subotić posle dešavanja sa Majom Marinković?

Čula sam iz pouzdanih izvora da sam blokirana od strane nje jer sam izvršila preljubu, ona to osuđuje, pozdrav za nju. Maju i Pecu ne komentarišem. Ljuba stiže sutra, čula sam se sa njom, nije stigla na superfinale, ali svi su tu, svi koji su mi najbitniji - rekla je Dalila.

1 / 6 Foto: Printscreen

- Da li je izlazak iz rijalitija bio težak kako si očekivala?

Jako je težak, neću dozvoliti da pokleknem. Mnogo imam negativnih komentara, koji pokušavaju da me poljuljaju, da nisam zaslužila neke stvari, ali to me ne interesuje. Ne čitam komentare, ne čitam poruke - poručila je ona.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.