IZNENADNE VESTI IZ DOMA PETRA BENČINE, SVI NA NOGAMA: Porodica van sebe, jel moguće da se dešava, zašto se KRILO?!
Foto: Dragana Udovičić

srećno!

IZNENADNE VESTI IZ DOMA PETRA BENČINE, SVI NA NOGAMA: Porodica van sebe, jel moguće da se dešava, zašto se KRILO?!

Svi su se pripremili na to!

Objavljeno: 14:35h

Petar i Tamara Benčina sa decom Stašom i Lazarom su bili među glavnim zvanicama. Najstariji brat Benčina Igor je takođe bio prisutan sa devojkom Martom Bjelicom, a među gošćama koje su posebno doprinele veselju bila je Andela Jovanović koja je mladina sestra od rođene tetke.

Nada Benčina, sestra Petra Benčine udala se juče za dugogodišnjeg izabranika, odbojkaša Dražena Luburića. Nada i Dražen jedno drugome zavetovali su se na večnu ljubav na otvorenom, u bašti jednog restorana, gde se okupila čitava porodica.

Tamara Dragičević, Petar Benčina
foto: Nemanja Pančić

Sestra Petra Benčine u raskošnoj venčanici u pratnji svoga oca a uz pesmu Džona Ledženda "All of me" došetala je do matičara gde ju je izabranik čekao, a nakon što se odlučila hoće li zadržati svoje ili dodati njegovo prezime istim koracima, ovoga puta sa suprugom pod ruku ona je odšetala do dela gde je slavlje nastavljeno uz bend.

1 / 4 Foto: instagram/printscreen

Staša Benčina, ćerka Tamare Dragičević i Petra Benčine imala je zadatak da joj nosi veo i plašt od venčanice i zbog toga je bila izuzetno ponosna i srećna. Tamara i Anđela, s druge strane bile su zadužene da na tek venčane mladence bacaju latice ruža, kako bi im zajednički život bio posut ružama, a ne trnjem.

Nada, koja je inače marketing stručnjak nedavno je diplomirala, te se očekuje da će se odmah po venčanju pridružiti svom izabraniku u Rusiji gde je on već neko vreme angažovan, nažalost to će značiti da će morati privremeno da napusti svoju veliku porodicu.

Bonus video:

02:45

GLUMAC PETAR BENČINA: Uprkos roditeljstvu, NE ODRIČEM SE dobrog provoda! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.