DESILO SE! Viktorija se srela sa NJIM, tvrdi da je LJUT: Evo šta će biti sa njihovim odnosom!
Foto: Printscreen / Youtube / Zdruga

obrt

DESILO SE! Viktorija se srela sa NJIM, tvrdi da je LJUT: Evo šta će biti sa njihovim odnosom!

Bivša zadrugarka se osvrnula na reči svojih najbližih i izjavu "da više nije dobrodošla" u porodičnoj kući

Objavljeno:

Viki je napustila rijaliti šou program "Zadruga 5", a nakon turbulentnih 10 meseci svađa, tuča, pa čak i scena se*sa sa Markom Osmakčićem, Viktorija sama priznaje da ne može da se pohvali onim što je prikazala.

Nekoliko puta je Viktorijina baka Regina izjavila da je nju i Viktorijinog dedu sramota postupaka svoje unuke, kao i to da više nije dobrodošla u njihovu kuću. Međutim, Mitrovićeva je otkrila u kakvom je zaista odnosu sa njenima i kako je izgledao njihov prvi susret.

1 / 4 Foto: youtube/printscreen

- Stigla sam to jutro, baka je bila na poslu. Nakon par sati je došla, zagrlila me je, poljubila me je... Baš sam osetila pozitivnu energiju sa njene strane... Zamerila mi je dosta stvari. Od samog odnosa sa Markom, tih tuča, pa do se*sa... Bila sam tada, kao i sada, svesna gde sam grešila. Zamerila mi je i ja sam to prihvatila. Možda sam mogla da se isfoliram, možda nisam morala da dam sebe na tacni, da ne budem toliko iskrena... Zamerila mi je, popričale smo i to je to - otkrila je Viktorija i dodala da je sa dedom, ipak, malo drugačija situacija:

- Moj deda je još uvek ljut. On je neko ko je ljut i biće ljut. Nismo progovorili ništa. Probudila sam ga da ustane da popijemo kafu, on nije hteo. Ali, smatram da ćemo za par dana, kada se bude malo ohladio, razgovarati. I on će mi reći šta mi sve nije trebalolj i preći će mi preko tih stvari - rekla nam je Viktorija.

Bivša zadrugarka se osvrnula na reči svojih najbližih i izjavu "da više nije dobrodošla" u porodičnoj kući.

1 / 3 Foto: Instagram/valeribojinoc/viki_mitrovic_official

- To da više nemam gde... Moji su i te kako svesni da sam ja samostalna osoba i da meni nije potreban niko... Naravno da sam ja njima zahvalna na svemu, ali to je samo bio njihov trenutak ljutnje. Kad vide ljudi šta ja radim naravno da će reći "Ma ne treba mi ona". Ali naravno da sam poželjna u svojoj kući, kakva god da sam - rekla je Viktorija.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.