DOMAĆI PEVAČ KOG SVI OBOŽAVAMO PROŠAO KROZ PAKAO SIROMAŠTVA: Nije imao ni za hleb!
Foto: Printscreen Zvezde Granda

jezivo

DOMAĆI PEVAČ KOG SVI OBOŽAVAMO PROŠAO KROZ PAKAO SIROMAŠTVA: Nije imao ni za hleb!

U želji da se osamostali odlučuje da pored bavljenja muzikom i studiranja, i konobariše i tako su dani prolazili

Objavljeno:

Hanad Dzehverović publici se predstavio u Zvezdama Granda pevajući rokenrol muziku.

Za ”Život priča priče” govorio je o svom odrastanju sa majkom, njenom uticaju na njegov muzički ukus, ali i životni stil.

1 / 4 Foto: Youtube

Muzikom je počeo da se bavi kada je imao 16 godina, osnovao je bend i, kako kaže, išao je od lokala do lokala kako bi uspeo da dogovori sa gazdama lokala da sa svojim bendom svira za džabe, jer je imao jedan cilj, a to je da se njegov trud vidi, a glas čuje.

– Danas često čujem one koji počinju da se bave muzikom da neće da pevaju ispod neke cene, meni to nije bilo na početku važno uopšte. Nije me bilo sramota da idem od lokala do lokala samo da nas angažuju. Sećam se da smo dogovorili sa gazdom lokala i rekli mu da sviramo samo rokenrol, i to je trajalo godinu dana. Potom nam je prišao i rekao da ubacimo malo i narodne muzike, odlučili smo da ubacimo nešto što je nama blisko, nešto od Pejovića i Lukasa. I tada sam dobio prvi bakšiš i bilo mi je jasno da moram dsa menjam repertoar, ako želim da živim od muzike.

U želji da se osamostali odlučuje da pored bavljenja muzikom i studiranja, i konobariše i tako su dani prolazili. Na pitanje da li je bilo dana kada je ostao potpuno bez novca, on odgovara:

1 / 2 Foto: Printscreen Prva Tv

– Bilo je dana kada nisam imao novca da kupim hleb, bukvalno. Da se razumemo mogao sam od majke da tražim, ali želeo sam da potpuno budem samostalan. Znate, ja sam tradicionalan, verujem da je muškarac taj koji treba da doprinosi. Bilo je teških trenutaka, ali nisam želeo da odustanem.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.