O SUSRETU LEPE BRENE I SENIDE IMA DA PRIČA CEO BALKAN: Dogodilo se nešto o čemu nismo mogli ni da sanjamo!
Foto: Damir Dervišagić

veliko iznenađenje

O SUSRETU LEPE BRENE I SENIDE IMA DA PRIČA CEO BALKAN: Dogodilo se nešto o čemu nismo mogli ni da sanjamo!

Pošto se smatra muzičkom legendom i jednim od simbola bivše Jugoslavije

Objavljeno:

Ove godine, jedna od učesnica na Egzit festivalu je i Senidah, koja je pred kamerama Prve televizije ispričala o svom susretu sa Lepom Brenom.

Pošto se smatra muzičkom legendom i jednim od simbola bivše Jugoslavije, Senidah je bila vrlo uzbuđena što je upoznala Lepu Brenu.

Takođe, pored brojnih tema, pričale su i o običnim ženskim temama, a Senidah je od Lepe Brene "pokupila" i jednu foru i tiče se ponašanja pred nastup...

1 / 4 Foto: Instagram

Inače, regionalna zvezda Lepa Brena i bivši teniser proslavili su 29 godina skladnog braka iz kog imaju dvojicu sinova Stefana i Viktora.

Naime, Brena je muzičku karijeru otpočela 1980. godine, a mediji su tada spekulisali o njenoj udaji za novinara, ali se pevačica nekoliko godina kasnije udala za Živojinovića.

Decembra 1985. godine pričalo se upravo o Breninoj udaji za Mirka Krlića, a ova vest posebno je obradovala stanovnike Zrenjanina, jer je upravo u ovom gradu otpočela njena idilična ljubavna priča.

1 / 6 Foto: © ATA Images, M.M./ATAImage, Antonio Ahel/ATAImages, Kerdkanno

Sve do spomenute vesti, Zrenjaninci su bili uvereni da će estradna lepotica Brena kad-tad postati njihova snaja. Jer, njena romansa sa zrenjaninskim lepotanom i di-džejem Krlićem nikome nije ličila na neobaveznu, prolaznu vezu. Ta je veza dugo trajala, a i sama Brena je, u jednom intervjuu, izjavila da postoji jedan dečko kojeg iskreno voli.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.