KAO DA JE BESKUĆNIK, PRLJAVA GARDEROBA I ISPUCALI NOKTI: Jovana Balašević FRAPIRALA NACIJU IZGLEDOM!
Foto: Dragana Udovičić

šta se dešava?

KAO DA JE BESKUĆNIK, PRLJAVA GARDEROBA I ISPUCALI NOKTI: Jovana Balašević FRAPIRALA NACIJU IZGLEDOM!

Šta je ovo spremila?

Objavljeno:

Izgled Jovane Balašević uvek je ispraćen pohvalama i brojnim komplimentima. Urbana glumica, koja prati trendove mnogima je inspiracija, kada je stil u pitanju. Međutim, poslednje fotografije ćerke Đoleta Balaševića javnost su potpuno ostavile bez teksta.

Naime, mlada i lepa žena koju obično viđamo u javnosti potpuno je iščezla, a izgled Jovane Balašević mnoge je iznenadio. Lola se očigledno sprema za neku novu ulogu, u kojoj će se pojaviti kao žena sa borama na licu, namučena, sede kose i iscrpljena teškim životom.

1 / 5 Foto: prentscreen/youtube/jovana.lola.balasevic

Ova maestralna transformacija, još jednom je dokazala koliko je poziv koji je u životu izabrala čudesan, a Jovana je istakla da se svojim ulogama beskrajno ponosi, a posebno se raduje onima koje tek dolaze.

- Svoje srednjoškolsko obrazovanje sam stekla u baletskoj skoli, pa samim tim sam i neko ko se rado odaziva pozivima kada je reč o teatarskom žanru-mjuzikl. Igrajući Have u "Violinisti na krovu" Srpskog narodnog pozorišta, dala sam svoj doprinos.

- Postigla sam dobre kritike i na svoj rad na ulozi Riki u "Miris kiše na Balkanu" na sceni Madlenianuma, za koju se uvek tražila karta više . Koja nije bila mjuzikl ,ali me je baletsko obrazovanje odredilo da igram gl.ulogu Riki Salom. Međutim, mogućnost da mi reditelji dodeljuju uloge u različitim zanrovima, me veoma hrabri pomalo i zbog toga što sam u godinama koje ukazuju da se galerija ženskih likova , naročito kod nas , svodi najčešće na sporedne uloge - napisala je ona.

Publika je sjajno prihvatila ovu transformaciju mlade glumice, a komplimenti na račun njene spremnosti da se ulozi potpuno posveti, nastavljaju da se nižu.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.