VIKTORIJINA ĆERKICA DOŽIVELA TRAUME ZBOG ZADRUGE: Umislila da joj je Osmakčić OTAC, svi ZABRINUTI!
Foto: Printscreen

jezivo

VIKTORIJINA ĆERKICA DOŽIVELA TRAUME ZBOG ZADRUGE: Umislila da joj je Osmakčić OTAC, svi ZABRINUTI!

Viktorija je trenutno u drugom stanju, a još uvek nije odlučila hoće li zadržati Markovo dete

Objavljeno:

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić i dalje su u žiži javnosti, a gotovo svakodnevno isplivavaju šokantni detalji iz njihovih života, prisećamo oni su se redovno svađali.

Viktorija je trenutno u drugom stanju, a još uvek nije odlučila hoće li zadržati Markovo dete, budući da je njihova veza u rijalitiju bila izuzetno toksična i nasilna.

Osmakčić je nedavno samovoljno napustio "Zadrugu" i to na najmorbidniji mogući način, tačnije njegova porodica je osmislila i iscenirala smrt njegovog oca Franje, kako bi Marko po hitnom postupku izašao iz rijalitija.

U celoj zbrci oglasio se i bivši muž Mitrovićeve, Robert, sa kojim ima šestogodišnju ćerku, koja je očigledno poprilično svesna svega što se njenoj mami trenutno događa.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

Robert je izneo veoma ozbiljne i stravične tvrdnje o životu svoje bivše žene, pa čak i to da je lagala da ju je silovao pop.

Pored toga, Robert je istakao da ga je jako zabolelo što je njegovom detetu dozvoljeno da gleda "Zadrugu", ali i to da je Osmakčića počela da smatra "svojim drugim tatom"!

- Nije mi teško kada gledam Viktoriju, ali me je sramota. Sramota me je kada gledam šta radi, jedna majka ne treba tako da se ophodi prema detetu i narodu. Ja sam pokrenuo postupak za dete i očekujem da uskoro bude kod mene, a posle toga sve ostalo. Dete doživljava traume, njoj treba detinjstvo. Ćerka mi je rekla da ima dvojicu tata, pitao sam je: ''Kako to?'', a ona mi je rekla za Marka Osmakčića, oni joj dopuštaju da gleda ''Zadrugu'' i to me je zabolelo - izjavio je Robert za medije.

1 / 3 Foto: Printscreen

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.