CIFRA KOJU ĆETE VIDETI MOŽE DA IZAZOVE SRČANE SMETNJE: Ovoliko je KOŠTALA ZADRUGA, pa da li je moguće?
Foto: Wikipedia, Printscreen

veliki šok

CIFRA KOJU ĆETE VIDETI MOŽE DA IZAZOVE SRČANE SMETNJE: Ovoliko je KOŠTALA ZADRUGA, pa da li je moguće?

Druga sezona je bila definitivno najskuplja, a kako je uspeh bio slabiji nego sa prvom sezonom u treću se ne ulazi sa bitnijim promenama bar što se imanja tiče

Objavljeno: 11:23h

Zadruga je najveći projekat televizije Pink na koji su i sami čelnici najponosniji ako se da verovati njihovim rečima koje smo čuli tokom više godina unazad.

Zadruga 1 startovala je u septembru 2017. kada je priča Kija-Luna-Sloba pokorila Balkan i dospela po gledanosti na sam vrh liste za tu godinu.

Vodivši se uspehom prve sezone, Veliki šef odlučuje da od Zadruge napravi pravi imaginarijum, te za drugu sezonu izgrađuje luksuzni deo imanja, zgrade, jezero i razne prostorije koje se nisu ni koristile već su, kasnije će se ispostaviti, trulile iz godine u godinu.

1 / 12 Foto: Printscreen

Druga sezona je bila definitivno najskuplja, a kako je uspeh bio slabiji nego sa prvom sezonom u treću se ne ulazi sa bitnijim promenama bar što se imanja tiče.

To će biti kasnije slučaj i sa svakom narednom sezonom. Iako je Zadruga 5 dostigla uspeh prve sezone po neverovatnoj priči ovoga puta Dalila - Dejan - Filip Car.

1 / 8 Foto: Printscreen

Dugo se govorilo i o honorarima, te je najveće iznenađenje bilo što je Kristijan Golubović za svoje učešće dobio čak 300.000 evra tokom emitovanja Zadruge 4.

Nije moguće izračunati tačan iznos samog projekta, ali ako uzmemo u obzirom sve informacije koje su dospele u medije tokom prethodnih 5 godina, a koje se tiču izgradnje imanja, honorara učesnicima i dodatnih troškova dolazimo do neverovatne cifre od skoro 30.000.000 evra.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Da, dobro ste pročitali, prema nezvaničnim procenama projekat je koštao oko 30.000.000 evra.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.