OTKRIVENI HONORARI ZADRUGARA! Ogromne CIFRE su tu: Ona ima NAJVEĆI, ali ni PČELAR NE ZAOSTAJE MNOGO!
Zadrugari, Foto: Printscreen

DIŽE PRITISAK!

OTKRIVENI HONORARI ZADRUGARA! Ogromne CIFRE su tu: Ona ima NAJVEĆI, ali ni PČELAR NE ZAOSTAJE MNOGO!

Mnogi će vas šokirati

Objavljeno:

O visini honorara učesnika rijalitija često se polemiše, a pojedini su javno otkrili koliko novca su zaradili učešćem u "Zadruzi" i brojkama iznenadili.

Miljana Kulić

Naime, Miljana Kulić je bila učesnik svih sezona "Zadruge", a posle "Zadruge 3" otkrila je koliko je novca zaradila.

- Za razliku od vas, ja imam savršen život i ulazim u rijaliti da komentarišem takve budale i da pravim šou i da zarađujem ozbiljan novac koji vi možete samo da sanjate. Takođe, za razliku od vas ja dobijam sav novac unapred. Mogu da izlazim i ulazim kad hoću, imam svoj apartman... - priznala je Miljana tada i otkrila visinu njenog honorara.

- Ja sam dostojanstveno izašla iz "Zadruge 3" sa svojih 250.000 evra, za toliko koliko sam bila unutra. Sad ulazim u novu sezonu, mene plasmani i pobeda ne zanimaju, ulazim da komentarišem i zaradim novac - rekla je Kulićeva tada, a ako je govorila istinu, onda nema sumnje da je ona najplaćeniji rijaliti igrač.

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Zadruga

Pčelar iz Kupinova će od rijalitija zaraditi 100.000 evra, tj. 2.500 evra po nedelji.

Maja Marinković i njen otac Taki, ako bude ušao, uzimaće čak 30.000 evra mesečno, što bi značilo da će do jula biti bogatiji za 300.000 evra.

Dalila i Dejan, Maja Marinković
foto: Printscreen Zadruga

Maja Marinković

Ni ostali takmičari neće loše proći, pa će tako Jovana Tomić Matora i Mensur Ajdarpašić nedeljno biti bogatiji za 2.000 evra, Filip Car za 2.000. Marko Janjušević Janjuš imaće daleko manji honorar od svoje bivše devojke Maje, "samo" 3.000 evra nedeljno.

Tara Simov, koja je u prošloj sezoni diskvalifikovana pa joj je bivši dečko Nenad Aleksić Ša platio kaznu, za ovu sezonu dobijaće 3.000 evra nedeljno, Lepi Mića 2.000.

Fran Pujas će i ove sezone boraviti u "Zadruzi" za 2.000 evra, što je za 500 evra više nego u prošloj sezoni.

Dejan Dragojević i Dalila Mujić

Dalila Dragojević je uzimala 1.500 evra nedeljno, što bi značilo da bi, ukoliko ostane do kraja, od učešća u rijalitiju zaradila 60.000 evra.

Međutim, u razgovoru sa čelnicima, ona je iznela svoje viđenje celokupne situacije, naglasivši šta je sve rizikovala i izgubila, te da je svesna šta je tek čeka kada izađe u spoljni svet. Zbog toga je imala nove uslove kako bi nastavila da diže gledanost i iznosi svoj prljav veš u javnosti.

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević
foto: youtube/zadrugaofficial

Navodno, ona je od njih zahtevala da joj se povisi honorar na čak 150.000 evra, uz uslov da se prva polovina odmah uplati na račun. Eventualno, Dalila je rekla da je spremna i na kompromis - da dobije stan u Beogradu u toj vrednosti. Naravno, uslov je i da, ukoliko odnese pobedu u rijalitiju, to bude dodatni novac, nezavisno od honorara ili stana.

Kada se saberu svi honorari učesnika "Zadruge 5" njihova visina dostiže i oko 2.000.000 evra, piše Kurir.

Bonus video:

00:14

Espreso čestitke: Milica Dugalić

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.