BEZ TRUNKE BLAMA I SRAMA! Svi se pitaju ŠTA SE DESILO sa Stanijom: Sve se desilo u EMISIJI, NASTAO MUK!
Stanija Dobrojević, Foto: ATA images

strašno

BEZ TRUNKE BLAMA I SRAMA! Svi se pitaju ŠTA SE DESILO sa Stanijom: Sve se desilo u EMISIJI, NASTAO MUK!

Javno brani nasilnika!

Objavljeno:

Nekadašnja učesnica nekoliko domaćih rijalitija Stanija Dobrojević odlučila je da javno podrži takmičara "Zadruge 5" Marka Osmakčića, koji ne prestaje da šokira javnost agresivnim ponašanjem prema trudnoj devojci Viktoriji Viki Mitrović.

- Ovo je jako osetljiva tema, ne dajem sebi mnogo za pravo da komenatrišem, trudnoća nije mala stvar, njima se sada dešava život. Trebao je da pazi, meni je ovo jako strašno. Ne može samo ona da bude kriva. Nek im je Bog u pomoći - kazala je na početku Stanija Dobrojević.

- On je ostao lojalan drug i prijatelj, onda sam i ja tri puta bolja... Ako si mi ti prijatelj, a ubio si čoveka, ja bih uvek stala uz tebe. Linčuju ga, i pitaju me zašto imam lepu reč za nasilnika. Ovo jesu strašne stvari što se dešavaju tamo, ali ja ću uvek imati lepu reč za nejga. Vraćam istom merom, uvek je imao lepu reč za mene. Mi smo super funkcionisali, on se u najboljem svetlu pokazao dok se družio sa mnom - rekla je bez blama Stanija u emisiji "Pitam za druga", koja je i sama učestvovala u "Zadruzi".

1 / 4 Foto: ATA images

- Da sam ja ostala tamo i da se družio sa mnom ja bih izvukla samo najbolje iz njega jer ja sam taj tip žene, koja izvlači najbolje iz tebe, dajem vetar u leđa i izvlačim maksimum. On se ponašao džentlmenski dok se družio sa mnom - zaključila je Dobrojevićeva.

stanija dobrojević, marko osmakčić
foto: printscreen

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.