MARIJA KULIĆ ULAZI U ZADRUGU?! Spremna da suoči Miljanu sa istinom!
Marija Kulić, Foto: Printscreen

šok

MARIJA KULIĆ ULAZI U ZADRUGU?! Spremna da suoči Miljanu sa istinom!

Ona opisuje kako je prošao njen susret s nesuđenim zetom

Objavljeno:

Marija Kulić istakla je da po ceo dan plače zbog Nenada Macanovića Bebice i čitave situacije. Ona kaže da je Bebica posle bekstva iz "Zadruge" otišao kod nje i Siniše, te da je sam tražio da se u ponedeljak uveče vrati u rijaliti!

- Ušla bih u "Zadrugu" da pomognem Miljani! Ne bih je terala da bude s Nenadom, iako sam sigurna da je nijedan muškarac neće toliko voleti u životu, ali bih je suočila s istinom. Zola je ne voli i samo je iskorišćava. Bila mu je samo ulaznica za rijaliti da bi zaradio novac - kaže Marija.

Ona opisuje kako je prošao njen susret s nesuđenim zetom.

1 / 5 Foto: printscreen/pink

- Nenad je u ponedeljak došao kod Siniše i mene u Niš. Stopirao je do naplatne rampe, pa kilometrima išao peške. Mnogo mi ga je žao. Maltretirao se po putevima, oslabio je osam kilograma u "Zadruzi", ne jede ništa, ne spava. Još ga se i porodica odrekla. On nema gde! Dok nije stigao do nas, brinula sam da ne naudi sebi. Nije mi jasno da ga ni majka nije pozvala kad je videla da je pobegao iz rijalitija?! Šta da je planirao da se ubije?! Ti ljudi su monstrumi - priča Miljanina majka kroz jecaje i dodaje da Bebici treba psihijatrijska pomoć:

- Kad je bio kod nas, ceo dan je gledao Miljanu na strimu i plakao. Dogovorila sam se bila s njenim psihijatrom da uradi Nenadu test ličnosti koji traje tri sata. Želeli smo da vidimo da li mu je moja ćerka opsesija i da li dečko ima neke probleme. Međutim, rekao je da voli Miljanu i da mora da se vrati u "Zadrugu" kod nje.

1 / 3 Foto: Nemanja Nikolić

Kulićevu je razočaralo i to što se Miljana nije obradovala kad se Bebica u ponedeljak uveče pojavio na vratima "Bele kuće".

- Mogla je da mu priđe, da ga zagrli. Jasno mi je da ga ne voli, ali ne treba da bude gruba prema njemu. Vređa ga, pa mu onda priča da voli Zolu. Strašno je što mu sve to radi. Ponižava divnog dečka zbog onog narkomana i kockara.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.