SANJA GRUJIĆ I CAR SU SINOĆ IMALI VRELU AKCIJU: Tvrde da je NAJŽEŠĆA do sad, pogledajte kako SKIDA VEŠ pa sve kreće
Foto: Printscreen

skandal

SANJA GRUJIĆ I CAR SU SINOĆ IMALI VRELU AKCIJU: Tvrde da je NAJŽEŠĆA do sad, pogledajte kako SKIDA VEŠ pa sve kreće

Prvo su se ljubili u kazinu na oči svih ostalih zadrugara, pa tako i Dalile Dragojević

Objavljeno:

Filip Car i Sanja Grujić su dobili tajni zadatak, koji je podrazumevao romantični ples tokom žurke, međutim, oni su otišli dalje i prepustili se strastima, koje su očigledno postojale sve vreme.

Prvo su se ljubili u kazinu na oči svih ostalih zadrugara, pa tako i Dalile Dragojević, a kada je žurka završena, otišli su zajedno u krevet i pred punom spavaćom sobom imali žestoku akciju.

Nekoliko puta su gledali da li ostali zadrugari spavaju i zavlačili se ispod pokrivača, ali im to nije mnogo pomoglo u skrivanju. U jednom momentu je Sanja skinula gaćice, a njena pozadina je sevnula pravo u kameru!

Podsetimo, Sanja nije krila da joj se Car dopada, ali kako je rekla, nikada nije mogla da mu priđe jer je uvek bio zauzet. Izgleda da je Sanja konačno dočekala svojih pet minuta u Filipovom zagrljaju, a da li je ovo ozvaničenje prave veze ili će ostati samo na vrelom druženju, ostaje da vidimo.

Bonus video:

02:45

UŽIVO! POČELA JE POSLEDNJA ZADRUGA: Vatromet osvetlio nebo iznad Bele kuće, a prva se u rijalitiju pojavila ONA! (KURIR TV)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.