GAGI ĐOGANI IZMENIO LIČNI OPIS: Denser načinio veliku promenu, komentari pohvala PLJUŠTE! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/gagiidjogani

au

GAGI ĐOGANI IZMENIO LIČNI OPIS: Denser načinio veliku promenu, komentari pohvala PLJUŠTE! (FOTO)

Đogani obično deli prizore sa svojim psima, a u toku današnjeg dana je iznenadio pratioce novom fotografijom na kojoj je postalo očigledno da je denser rešio da pusti bradu

Objavljeno:

Denser Gagi Đogani se znatno povukao iz javnosti nakon učešća u trećoj sezoni rijaliti šou-programa "Zadruga".

Gagi uglavnom ne daje intervjue, osim što je jednom prilikom kratko istakao da je presrećan što je postao deda rođenjem unuke Mije Miljković, ćerke Lune Đogani i Marka Milkovića, dok na društvenim mrežama, takođe, nije mnogo aktivan.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/gagiidjogani

Đogani obično deli prizore sa svojim psima, a u toku današnjeg dana je iznenadio pratioce novom fotografijom na kojoj je postalo očigledno da je denser rešio da pusti bradu, iako se dosad u javnosti uvek pojavljivao isključivo sveže obrijan.

"Vala, Gagi, izgledaš top", "Ništa lepše od muškarca sa prosedom bradom", "Ovom čoveku nekoliko decenija mlađi ne mogu na crtu da izađu", nizali su se komentari bez konca i kraja.

1 / 3 Foto: Printscreen

Podsetimo, Đogani je, po napuštanju rijalitija, najaviljivao povratak muzičkoj karijeri, kao i da će jedna pevačica ići sa njim na turneju, ali do toga naposletku nije došlo. Međutim, njegovo ime je obišlo portale i štampane medije povodom hapšenja zbog posedovanja kokaina pre dve godine.

Bonus video:

00:06

Luna Đogani vratila se u teretanu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.