CRNA ZADRUGA 5: Ovi zadrugari su ostali bez najbližih u toku rijalitija!
Foto: Youtube

strašno!

CRNA ZADRUGA 5: Ovi zadrugari su ostali bez najbližih u toku rijalitija!

Zadrugari zavijeni u crno.

Objavljeno:

Dino Dizdarević je pre nekoliko dana napustio "Zadrugu" kako bi bio pored oca, koji je bio na samrti. Nažalost, Dino nakon izlaska nije puno vremena proveo sa svojim tatom Seadom Dizdarevićem, koji je u nedelju preminuo, a juče je sahranjen.

Nažalost, nije Dino jedini koji je u toku rijalitija saznao crne vesti o nekom od članova svoje porodice.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

U novembru prošle godine Ante Baždarić je saznao da mu je preminula majka. Tačnije, on nije imao prilike da bude uz svoju mamu u poslednjim trenucima njenog života. Dok je Ante putovao od Šimanovaca ka Splitu njemu je mama izdahnula. Njemu je preostalo da se na sahrani oprosti od mame, za koju je inače bio jako vezan. Inače, posle ovog smrtnog slučaja, Baždarić se nije vratio u rijaliti.

I porodica bivše učesnice "Zadruge" Olge Margitić je zavijena u crno u toku ove sezone. Njen otac je u oktobru prošle godine izvršio samoubistvo. Olga se nakon ove tragedije nije vraćala u rijaliti.

Svi smrtni slučajevi u familijama zadrugara su rastužili sve, ali ima i jedan slučaj koji je nasmejao sve. Tačnije, na društvenim mrežama je i danas veliki hit način na koji je Milici Veselinović saopštila majka Ana Veselinović da je učesnici rijalitija umro deda. Sada već svima čuveni deda Pera.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.