JELENU PROVČI PAMTIMO KAO ZLOBNICU IZ "VELIKOG BRATA": Ima svoj biznis i ostvarila se kao majka!
Foto: Prinscreen

promena!

JELENU PROVČI PAMTIMO KAO ZLOBNICU IZ "VELIKOG BRATA": Ima svoj biznis i ostvarila se kao majka!

Smatrali su je najvećom zloćom u rijalitiju

Objavljeno:

Lepa Novosađanka, Jelena Provči, bila je učesnica prvog rijaliti programa na našim prostorima, "Velikog brata", i to same prve sezone 2006.godine, iz koje je mnogi pamte kao devojku bez dlake na jeziku. Ona je učestvovala zajedno sa Mikijem Đuričićem, Markom Miljkovićem i Enom Popov.

Iako je važila za jednu od najlepših učesnica, Jelena se nikada nije ustručavala da iznese svoj sud o aktuelnim situacijama, zbog su je mnogi karakterisali kao antipatičnu. Nazivali bi je "rijaliti zlobnicom" jer su smatrali da glumi lažnog prijatelja Eni Popov, kao i da je na nju i ljubomorna. Prijateljstvo ove dve cimerke je nakon rijalitija ubrzo puklo.

Jelena Provči, Veliki Brat
foto: Printscreen/youtube

Trinaest godina nakon učešća, ona je iznela svoje mišljenje o učešću u ovom formatu. Jelena je priznala da joj ova avantura nije donela nove poslovne prilike, kao pojedinima koji su se proslavili u ovakvim TV formatima.

- Nije… Nažalost, sve to je usporilo moje poslovanje, jer sam bila predstavljena u lošem svetlu uz pomoć montaže, sečenih rečenica, izvlačenja iz konteksta i to nije bila odskočna daska za posao. Nije mi donelo apsolutno nikakvu korist… - Jelenina je izjava koja datira iz 2019. godine.

Na pitanje kakav je osećaj biti ispred kamera 24 časa dnevno, Jelena je otkrila da se na njih nije ni obazirala, dok im ne bi čula zujanje pri pomeranju:

1 / 4 Foto: Prinscreen/Facebook

- Mi smo u prvoj sezoni bili u potpunosti nesvesni kamera. Nismo znali šta se dešava oko nas, ni kada se emitujemo i samim tim smo bili jako prirodni i nismo obraćali pažnju na to da li se snimamo i jesmo li uopšte u kadru. Bila sam svesna kamere samo onda kada bi se začulo zujanje, odnosno pomeranje, i bila sam ista kao i u privatnom životu. Nije bilo nikakvih strategija, planiranja u poređenju sa današnjim rijaliti programima u kojima je sve inscenirano i planski odrađeno što nema nikakve veze sa nekadašnjom pričom, ali prošlo je trinaest godina i za to vreme se emitovalo bar jedno dvadesetak rijalitija, pa je samim tim priča totalno drugačija - zaključila je Provči.

Jelena danas živi potpuno normalnim životom, ostala je u Novom Sadu u kom je vlasnica jedne picerije. Takođe, ostvarila se kao majka.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.