AU, NASTAĆE PAKAO! Otkriven IDENTITET CRNOG MAGA KOJI JE BAJAO DEJANU!
Foto: Printscreen Zadruga

šok

AU, NASTAĆE PAKAO! Otkriven IDENTITET CRNOG MAGA KOJI JE BAJAO DEJANU!

Vesna je dobila informacije iz prve ruke gde je Dalila, tačnije njena majka Emina Mujić išla da navodno omađija Dejana Dragojevića.

Objavljeno: 21:13h

Nekadašnja cimerka Dalile Dragojević, a sada ljuti neprijatelj Vesna Rivas bila je gost u emisiji "Između dve vatre" gde je otvoreno govorila o odnosu najpopularnije trojke u rijalitiju "Zadruga".

Vesna je dobila informacije iz prve ruke gde je Dalila, tačnije njena majka Emina Mujić išla da navodno omađija Dejana Dragojevića.

- Taj gori je u kontaktu sa Eminom iliti mamom Dalilinom, tačnije Emina je njega kontaktirala, u Bosni znaju o kome pričam on je rodom iz Bugojna živeo je najviše u tuzli, radi najviše na relaciji Tuzla - Sarajevo, čovek je invalid u invalidskim kolicima i taj po narudžbini radi sve - otkrila je Vesna.

Vesna Rivas
foto: Damir Dervišagić

- Kada pričamo o magiji, to bismo mogli do sutra, jer postoje mnoge vrste. Postoji kletva, postoji životinjska ili mrtvačka magija - počela je Vesna.

- To životinjsko, kako mi kažemo je nešto što se baje i što se radi preko životinjskog. Ima i na nogice kokošije, na jajač na ljuske jajeta, na zmijsku košuljicu, onda, to su najteže magije od životinjskih, koje se rade na utrobu nerođenog mačeta, znači ubiju trudne mace i onda se u njihovu tu kožicu uvija i prebaja, onda se taj neko ponaša kao Dejan. - rekla je Vesna.

Podsetimo, crna magija jedna je od glavnih tema rijalitija "Zadruga" otkako su Dalila i Dejan Dragojević okončali svoj brak.

Upravo to je skrenulo pažnju na video zapis nastao pre nekoliko godina u rijaliti šou-programu "Parovi" pri čemu je pevačica Vesna Rivas gledala u karte Dalili, koja je u to doba bila Mujić.

- Ženska osoba je kroz kuću napravila i gubitnost i razdvajanje. Nisu tu čista posla - poručila je Vesna, na šta je Dalila samo prošaputala:

- Znam koja je osoba...

- Znaš koja je osoba? - pitala je Vesna, a Dalila potvrdila da zna.

- Da ti kažem, ničija nije do groba gorela - pričala je Rivasova Dalili tada, a sada na svom Instagramu napisala:

- Došlo vreme, sad joj prava ljubav i jeste tajnost. Toliko o tome da Dalila ne gleda karte i ne veruje.

Bonus video:

02:55

Vesna Rivas: Ja rijalitiju ne mogu da kažem ne!

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.