DALILIN OTAC SE KUNE BOGOM I GOVORI O DALILINOM DETETU U ŠVAJCARSKOJ: Ovo SAZNANJE će napraviti LOM u rijalitiju!
Huso Mujić, Foto: Nikola Anđić, Zorana Jevtić

šok

DALILIN OTAC SE KUNE BOGOM I GOVORI O DALILINOM DETETU U ŠVAJCARSKOJ: Ovo SAZNANJE će napraviti LOM u rijalitiju!

On je progovorio o intrigantnoj temi

Objavljeno:

Dalila Dragojević glavna je tema u petoj sezoni rijalitija Zadruga, a sada se potegla priča da je imala dete koje je ostavila u Švajcarskoj.

Naime, Marko Đedović je nedavno u razgovoru sa Sandrom Rešić istakao da je to Dalilina najboljnija tema, a vrlo često su Dalilu povezivali i sa magijom.

Biljana Dragojević je verovala da je njena bivša snajka Dalila omađijala Dejana.

Kako kaže, njegovi brojni fanovi rekli su joj da je njen sin pod uticajem muslimanske crne magije "sihir", najopasnije magije na svetu.

- Dejanovi fanovi muslimanske veroispoveti šalju mi stalno poruke i koriste neke reči sa kojima mi objašnjavaju šta ona njemu radi. Duva mu stalno u facu i vrti mu rukom preo glave. Rekli su mu da mu radi neki "sihir". Ja sam to guglala i nije mi dobro bilo kada sam pročitala. Od tada pratim njihovo ponašanje i jasno mi je da mu nešto opasno radi - rekla je tada Biljana.

Nakon magija, sada se potegla priča oko deteta, a njen otac se hitno oglasio.

To je najveća glupost. Ja vam garantujem životom da to nije istina. Sramota je to, nema nikakve šanse da je to istina - rekao je Huso na početku, a onda se nadovezao na Marka Đedovića koji je u jednom trenutku u rijalitiju istakao da dalila ima dete u Švajcarskoj.

1 / 3 Foto: Printscreen Premijera

Đedović nije nikome prijatelj, ni samom sebi nije prijatelj. On kada je ulazio u Zadrugu je rekao da će ih rastaviti i uspeo je u tome. Kakvo dete. Koliko znam nikada nije imala nekog dečka u inostranstvu. Ta priča ne pije vodu, glavu dajem. Ona voli i tuđu decu, a kamoli svoje dete. Koliko je radila na tome da dobije dete. Nikada ne bi ostavila dete. Ko je to izmislio. taj laže. Ona je u Švajcarkoj bila sa prvim mužem, nikada više - rekao je Huso.

Podsetimo, Dalila je u "Zadrugu" ušla kao supruga Dejana Dragojevića, ali je taj brak, nažalost doživeo krah. Sada je u turbulentnom odnosu sa Filipom Carem.

Bonus video:

06:11

DALILIN OTAC HUSO MUJIĆ OGORČEN: Ako se razvede zbog ljubavnika mrtva je za mene! ZAVILA ME U CRNO

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.