PONOVO SE KOPA PO NJENIM STARIM RANAMA: Njen INTIMNI snimak kružio je svetom, OSUDA ZBOG SERIJE O PAMELI ANDERSON!
Foto: Profimedia

bračne avanture

PONOVO SE KOPA PO NJENIM STARIM RANAMA: Njen INTIMNI snimak kružio je svetom, OSUDA ZBOG SERIJE O PAMELI ANDERSON!

Zašto ne treba da gledate seriju o Pameli Anderson

Objavljeno:

Nova serija "Pam and Tommy", o burnoj ljubavi između glumice Pamele Anderson i muzičara Tomija Lija, privukla je veliku pažnju javnosti, ali su ubrzo stigle i kritike: zbog čega se u ovom trenutku iznova poteže priča o jednoj od najbolnijih tema slavne plavuše, i to bez njene dozvole?

Serija prati njihove bračne avanture (zvezda serije „Čuvari plaže“ rekla je Liju „da“ nakon samo četiri dana poznanstva), ali centralna tema ove priče je intimni snimak poznatog para.

1 / 9 Foto: Profimedia

Njih dvoje su se snimili u zanosu, ali je video ubrzo ukraden od strane električara koji im je bio u stanu. Ne samo da ga je ukrao, već i prodao: ubrzo su se celim svetom proširili najintimniji momenti popularne glumice, a ona nije mogla da uradi ništa kako bi to zaustavila.

Snimak Pamele i Tomija Lija jedan je od prvih primera slavnih osoba i njihovih intimnih snimaka koji su procurili u javnost. Kasnije će se isto desiti i glumcu Kolinu Farelu, ali i starleti Kim Kardašijan, koja je od toga izgradila karijeru.

Pamela je bezuspešno pokušavala da spreči širenje privatnog video snimka jer su pornografske kompanije uveliko otkupile prava da ga emituju. Mnogi su ovaj čin pravdali time što je glumica samo nekoliko meseci ranije pozirala naga za "Plejboj".

1 / 6 Foto: Profimedia

Pamela je više puta isticala koliko je objavljivanje ovog snimka negativno uticalo na njeno mentalno zdravlje. Činjenica da nije mogla da uradi ništa kako bi zaustavila dalje širenje klipa izazvalo je kod nje osećaj nemoći i poraza.

Ipak, kreatori serije "Pam and Tommy" nisu dobili Pamelinu dozvolu za snimanje ove priče, pa je ponovo pokrenuta debata o tome koliko je "moralno" učiniti tako nešto.

"Želeli smo da je obavestimo da će je serija prikazati u pozitivnom svetlu, da jako brinemo za nju i da je svi koji učestvuju u ovoj seriji vole", rekla je jedna od autorki serije i dodala:

"Nismo dobili odgovor od nje, ali uzimajući u obzir sve kroz šta je prošla, kao i trenutak kad smo joj se obratili, to je razumljivo", otkrila je ona.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Sve ovo je pokazatelj da slavna plavuša nije dala odobrenje da se ponovo kopa njenim starim ranama, niti da je na bilo koji način učestvovala u ovom projektu.

Zbog toga je jedan deo javnosti osudio ideju da se uopšte snimi ova serija, a kada je ipak ugledala svetlost dana, mnogi su odbili da je gledaju.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.