U "BARB VAJERU" SVI SU ŽELELI BITI NJEN PLEN! SVET ODUZET PAMELINIM IZGLEDOM: Rafalne paljbe po NEKADA se*s IKONOM!
Foto: Printscreen/Youtube/Baywatch

šta se desilo?!

U "BARB VAJERU" SVI SU ŽELELI BITI NJEN PLEN! SVET ODUZET PAMELINIM IZGLEDOM: Rafalne paljbe po NEKADA se*s IKONOM!

A ono što je posebno privuklo pažnju te večeri je Pamelin izgled.

Objavljeno: 23:39h

Pamela Anderson je u poslednje vreme u centru pažnje budući da je prošlog meseca objavljeno da se razvodi od svog muža, telohranitelja, Dena Hejhersta, nakon što je bila sa njim u braku nešto više od godinu dana.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/celebs1984

Osim toga, biografska mini-serija "Pam & Tommy" o turbulentnom i kontroverznom životu Pamele Anderson i njenog bivšeg supruga Tomija Lija sredinom devedesetih godina prošlog veka, nije naišla na odobrenje kritike jer se po ko zna koji put eskploatiše situacija u kojoj se našla zvezda "Čuvari plaže", a koju je želela zauvek da zaboravi i da se ne osvrće.

Međutim, bez obzira na sve to Pamela Anderson je viđena u utorak uveče na večeri u otmenom japanskom restoranu sa svojim sinom Brendonom Tomasom Lijem i pomoćnikom Džonatanom.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

A ono što je posebno privuklo pažnju te večeri je Pamelin izgled.

Pedesetčetvorogodišnja glumica se pojavila u elegantnoj, crnoj haljini sa kratkim prorezom na zadnjem delu koji je naglašavao njene noge, dok je njen sin obukao opuštenu sivu duksericu i svetloplave farmerke i sive patike.

Ipak, fanovi nisu bili oduševljeni poznatom glumicom i osuli su paljbu po njenom izgledu.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

"Bože, ima užasne obrve, treba da uradi mikroblejding prirodnim bojama", "Šta je to uradila sebi?", "Izgleda očajno, sva je otekla i naduvena", "Volim Pem, ali mora da se dovede u red, treba joj prirodnija boja kose, normalnije obrve. Razumem da svi starimo, ali čemu to preterivanje botoksom?!", "Pem, molim te uradi mikroblejding, devedesete su odavno prošle", "Nešto je pošlo loše na njenoj operaciji, sva je naduta", samo su neki od komentara.

Podsetimo se da je samo godinu dana pre nego što je peti put izgovorila "sudbonosno da", Pamela je zatražila razvod od Džona Petersa nakon svega dvanaest dana. Džon je imao 75 godina.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Njen prvi suprug je bio roker Tomi Li sa kojim ima dvojicu sinova, a drugi takođe roker Kid Rok. Za njega se udala 2006. godine, razvela 2007, a iste godine udala se za Rika Salomona. Od njega se razvela nakon godinu dana braka, ali su se ponovno venčali 2014. godine. Mada ni ovaj put to nije potrajalo duže od godinu dana.

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.