VRELA AKCIJA U SERIJI O ŽIVOTU PAMELE ANDERSON ZGROZILA SVET! Grubo i bolno joj pružio užitak, šta se ovde desilo?!
Foto: Profimedia

šok

VRELA AKCIJA U SERIJI O ŽIVOTU PAMELE ANDERSON ZGROZILA SVET! Grubo i bolno joj pružio užitak, šta se ovde desilo?!

Samo ostvarenje počinje curenjem pomenutog seks snimka u javnost, za šta je krivac električar koji je radio na renoviranju njihove vile.

Objavljeno:

U sredu ujutru prikazana je prva epizoda biografske miniserije "Pam & Tommy", inspirisane životom slavne Pamele Anderson, a koja u fokusu ima njenu burnu ljubavnu priču sa muzičarem Tomijem Lijem.

U osam epizoda ove serije obrađuje i krađa njihovog seks snimka koji su napravili na medenom mesecu leta 1995. godine, a koji je postao jedan od najpopularnijih snimaka pornografskog tipa tokom 90-ih.

Glavne likove tumače britanska glumica Lili Džejms, koja se proslavila u filmovima "Pepeljuga" i "Mama Mia 2" i američki glumac rumunskih korena Sebastijan Sten. Upkos tome što na prvu loptu ni jedno ni drugo ne podsećaju na Pamelu i Tomija, tranformacija je zaista neverovatna!

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Šminka i perike učinile su svoje, te je na momente teško poverovati da na ekranu ne gledamo upravo slavnu plavušu i bunjara. Inače, prve epizode serije obiluju izazovnim scenama na kojima su oboje nagi, ali i upražnjavaju intimne odnose, te je u prvom planu ogroman dekolte atraktivne Pamele, koji je Lili dobila zahvaljujući realističnim, protetskim grudima.

Samo ostvarenje počinje curenjem pomenutog seks snimka u javnost, za šta je krivac električar koji je radio na renoviranju njihove vile, a koji je ukrao snimak kako bi se osvetio Tomiju koji mu nije platio za obavljeni posao.

1 / 6 Foto: Profimedia

Uprkos pompi koju je serija digla, prve kritike javnosti nisu laskave. Komentari na društvenim mrežama i stranim portalima su surovi: "Zašto bi iko gledao staro đubre nekih ljudi?", "Ovo je zaista užasno", "Ne postoji nijedan razlog zašto bi neko želeo ovo da gleda", "Serija je sramotna, nisam mogao dalje od druge epizode. Ovo je izrugivanje Pamelinom životu", "Ovo je strašno vulgarno"...

Podsetimo, slavni bubnjar i atraktivna plavuša bili su u braku od 1995. do 1998, a dobili su i dvojicu sinova u tom periodu - Brendona i Dilana. Bivši supružnici nisu uključeni u realizaciju projekta, a nisu se ni oglašavali o tome, ali izvori kažu da su oboje razočarani i ljuti.

"Serija je veoma bolna za Pamelu i za sve koji je vole. Šokantno je da je ova serija snimljena bez njenog odobrenja", rekao je izvor.

Pamela Anderson
foto: Profimedia

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.