DŽENIFER LOPEZ ISKRENO O RASKIDU SA AFLEKOM!
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

otvorila dušu

DŽENIFER LOPEZ ISKRENO O RASKIDU SA AFLEKOM!

„Sada smo pametniji“

Objavljeno:

Pevačica i glumica Dženifer Lopez progovorila je o vezi sa Benom Aflekom i osvrnula se na njihov raskid pre više od dve decenije.

„Nikad nisam bila bolje. Mislim da smo svi u jako lepom trenutku“, Dženifer svoju ispovest za magazin People.

Njihova veza je zaludela svet početkom 2000. godina, viđali su se od 2002. do 2004. godine, no nakon toga raskinuli su veridbu. Ipak, ponovno su se ‘spojili’ prošle godine što je mnogima vratilo veru u srećan kraj.

1 / 6 Foto: Profimedia

"Osećam se tako sretno, veselo i ponosno što sam s njim. To je predivna ljubavna priča i dobili smo drugu šansu", rekla je popularna J.Lo.

Ipak, njihov ponovni susret nije bio bajkovit. Lopez je priznala da su se oboje bojali da obnove vezu zbog neslavnog kraja kakvog su imali poslednjeg puta. Rekla je da su tada bili naivni i dopustili drugim da utiču na njih, no i da je ovog puta sve mnogo drugačije.

"Sada smo stariji, pametniji, imamo više iskustva, na drugim smo pozicijama u životima, sada imamo decu, jako smo svesni tih stvari. Takođe smo vrlo zaštitnički nastrojeni, jer ovo je tako divno vreme za sve nas", rekla je.

1 / 5 Foto: Profimedia

Čak je 20 godina prošlo od kada su prvi puta prohodali, a njihova ljubav nikada nije nestala. Tada su, kaže, "pukli" pod pritiskom javnosti i slave, no ne dopuštaju da se istorija ponovi.

"Lep je način na koji su stvari sada drugačije, osećamo ih drugačije nego pre mnogo godina. Više je uvažavanja i slavlja, što je lepo. Kada pronađete nekoga i stvarno ih, ali stvarno volite, i dobijete drugu šansu? To je stvarno retko, dragoceno, predivno i ne uzimate to zdravo za gotovo", istakla je.

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.