NA SAHRANU SINA DOŠLA OBUČENA U ROZE, UREDILA DOM KAO DA ŽIVI U KUĆI LUTAKA! Poznata pevačica NEMA OD BOLA (FOTO)
Foto: Profimedia, Printscreen Youtube

STRAŠNE STVARI

NA SAHRANU SINA DOŠLA OBUČENA U ROZE, UREDILA DOM KAO DA ŽIVI U KUĆI LUTAKA! Poznata pevačica NEMA OD BOLA (FOTO)

Po njegovoj želji, održana je hinduistička sahrana, a pevačica se na njoj pojavila odevena od glave do pete u roze boju, upravo jer je bi on tako želeo

Objavljeno:

Muzičarka Šinejd O'Konor prolazi kroz najteže trenutke u svom životu. Kao što je poznato, pre nekoliko dana njen sin Šejn je oduzeo sebi život.

Šinejd O'Konor
foto: Profimedia

Po njegovoj želji, održana je hinduistička sahrana, a pevačica se na njoj pojavila odevena od glave do pete u roze boju, upravo jer je bi on tako želeo. Za hinduizam se dosta vezuju boje, a po tome je Šinejd uredila i svoj dom u Irskoj.

Njena vila sadrži šest spavaćih i četiri dnevne sobe, a prostire se na 345 kvadrata. Ono što mnoge privlači jeste što ima pogled na Irske plaže.

Kada je enterijer kuće u pitanju, ona je uređena u raznim, jarkim bojama. Kako je izgrađena 1860. godine, zadržala je Viktorijanski stil, ali je pevačica dodala i svoj pečat. Svaka soba ima drugačiju boju nameštaja, a dominira pink.

1 / 7 Foto: Profimedia

Jedna od soba je posvećena hinduističkom bogu Višni, sa muralom koji je urađen na plafonu.

Šinejd se uselila u ovu kuću 2007. godine, a kupila ju je za 1.7 miliona evra. Deset godina kasnije, kako je provodila dosta vremena u Americi, odlučila je da proda kuću za manju cenu - 750 hiljada evra.

Međutim, tada nije uspela da je proda, te ju je prošle godine ponovo stavila na prodaju za 950 hiljada evra. No, kako izvori navode, uspela je da ju je proda za mnogo više. Tačna cena nije poznata, ali se navodi da je cifra koju je dobila preko milion evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.