NAKON SMRTI SINA, SADA JE I ONA ZAVRŠILA U BOLNICI! Pokušala je ono NAJGORE
Šined O'Konor, Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

NAKON SMRTI SINA, SADA JE I ONA ZAVRŠILA U BOLNICI! Pokušala je ono NAJGORE

Sve ove uznemirujuće objave veoma su zabrinule fanove, a sve je očigledno rezultiralo njenim odlaskom u bolnicu

Objavljeno:

Irska pevačica Šined O'Konor (54) hitno je prebačena u bolnicu samo nekoliko dana nakon tragične smrti njenog 17-godišnjeg sina Neviima Nesta Ali Šejna O'Konora. Ona je stranim medijima potvrdila da je prebačena u bolnicu jer je "izgubljena bez sina".

Ona je juče na svom Tviter profilu napisala da je veoma aktivna, krivi sebe za smrt svog sina i ne zaslužuje da živi na ovom svetu bez njega. Napisala je i da je uništena od dana kada se rodila i da za to nije kriv niko osim nje. Nema roditelja, nema dece, nema života. Sve ove uznemirujuće objave veoma su zabrinule fanove, a sve je očigledno rezultiralo njenim odlaskom u bolnicu. - Izvini, nije trebalo to da kažem. Sada sam na putu za bolnicu sa policijom.

Žao mi je što vas sve uznemiravam. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim sebe. Bolnica će mi pomoći neko vreme. Ali ja ću pronaći Šejna, ovo je samo kratko odlaganje - rekla je na Tviteru posle nekoliko sati.

Podsetimo, na Tviteru je pre nedelju dana potvrdila da je preminuo njen 17-godišnji sin Šejn.

Moj lepi sine, svetlost mog života sada je kod Boga. Neka počiva u miru i neka niko ne sledi njegov primer. Med. Mnogo te volim - napisala je tada. Pevačica Šined O Konor zabrinula je fanove objavljivanjem na društvenim mrežama o svom sinu još u februaru prošle godine. Naime, ona je napisala da je prošla dan iz pakla i zamolila svoje saputnike da se pomole za njenog sina.

- Užasan dan iz pakla. Ako imate suvišne molitve, molite se jednom od njih za mog sina Šejna, svetlost mog života. Pevačica je već zatražila pomoć pratioca zbog situacije sa sinom, koji je pre 3 godine pobegao od kuće. Dva dana se nije pojavljivao kod kuće, ali je tada 14-godišnjak brzo pronađen, bio je bezbedan i zdrav. Šined je majka četvoro dece, koja je uzela ime Šuhada Sadakvat nakon što je prešla na islam i rekla da otkazuje sve koncerte do 2022. godine. Sinead već neko vreme ima problema sa mentalnom bolešću.

„Imala sam šest veoma traumatskih godina i sve je kulminiralo ove godine, ali sada počinje moj oporavak“, napisala je Šined i nastavila: „Odlučila sam da odem na kliniku za traume i bolesti zavisnosti gde ću biti godinu dana. Ona je dodala da je 34 godine zavisna od marihuane, ali da je zbog situacije sa korona virusom i gubitka voljene osobe ove godine eksperimentisala i sa težim drogama. Irkinja je pre dve godine na Tviteru napisala da se sada zove Šuhada, a postavila je i fotografije na kojima nosi hidžab.

- Želim sa ponosom da objavim da sam postala muslimanka. Bio je to prirodan završetak mog inteligentnog teološkog putovanja. Sve svete knjige vode u islam. Imaću i novo ime. Zvaću se Šuhada - napisala je pevačica.

Pevačica je 2017. dala sjajan intervju za Dr. Fila u kojoj je govorila o zlostavljanju u detinjstvu i koliko je puta razmišljala o samoubistvu. Otkrila je da ju je majka mučila dok je bila mala.

- Imala je mučilište i bila je osoba koja je uživala u nanošenju bola drugima. Morala sam da stalno govorim da ništa ne vredim i da sam niko i ništa, ako bih to odbila da kažem onda bi me ona tukla - šokantno je svedočanstvo slavne pevačice. Ona je sa 13 godina pobegla od majke nasilne, a šest godina kasnije njena majka je umrla u saobraćajnoj nesreći. Pevačica je u intervjuu rekla da je pristala na intervju jer želi svima da kaže da nije luda već da je žrtva porodičnog nasilja.

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.