POTVRĐENO DA ČUVENA GLUMICA NIJE PREMINULA OD BUSTER DOZE: Objavljen PRAVI UZROK smrti!
Foto: AP/Evan Agostini

šok

POTVRĐENO DA ČUVENA GLUMICA NIJE PREMINULA OD BUSTER DOZE: Objavljen PRAVI UZROK smrti!

Iako moždani udar može uzrokovati trajno oštećenje mozga i dugotrajan invaliditet, izvori su otkrili da je Beti bila „budna i koherentna“

Objavljeno:

Samo 17 dana delilo je Beti Vajt od rođendana kojim bi zaokružila ceo jedan vek. Uprkos dubokoj starosti, njen odlazak rastužio je svet. Bila je aktivna do poslednjeg daha, osmeh joj nikad nije silazio s lica i svi su bili ubeđeni da će živeti večno.

Legendarna glumica doživela je moždani udar šest dana pre smrti, te je mirno preminula u snu, stoji u njenoj smrtovnici. Službeni uzrok smrti Beti Vajt naveden je kao „cerebrovaskularna nesreća“, piše portal „TMZ“.

Iako moždani udar može uzrokovati trajno oštećenje mozga i dugotrajan invaliditet, izvori su otkrili da je Beti bila „budna i koherentna“.

1 / 2 Foto: AP/Evan Agostini

Holivudska ikona, jedna od najcenjenijih komičarki u istoriji kinematografije i prva dama televizije rođena je 17. januara 1922. godine. Tokom duge karijere, koja je počela još pre Drugog svetskog rata, igrala je u više od 120 filmova i serija, a najveću popularnost donele su joj čuvene „Zlatne devojke“. Kada su je pitali u čemu je tajna dugovečnosti, Beti je rekla da je celog života izbegavala da jede zeleno povrće.

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.