BRAZILSKA MANEKENKA SE SKINULA, A NJEN DEČKO NIJE MOGAO DA SE OBUZDA: Nasred plaže se prepustili strastima! (FOTO)
Foto: Profimedia

oduševila sve izgledom

BRAZILSKA MANEKENKA SE SKINULA, A NJEN DEČKO NIJE MOGAO DA SE OBUZDA: Nasred plaže se prepustili strastima! (FOTO)

Međutim, pravi magnet za poglede bila je zanosna manekenka u oskudnom crvenom bikiniji koji je jasno otkrio da je Izabel u fantastičnoj formi.

Objavljeno:

Izabel Gular, Viktorijin anđeo i jedna od najlepših žena sveta, božićne praznike je odlučila da provede u toplijim krajevima. Tačnije, na omiljenoj karipskoj destinaciji bogatih i slavnih, a društvo joj je pravio verenik Kevin Trap.

Atraktivna Brazilka na odmoru nije usamljena, jer joj je društvo pravio verenik, fudbaler Kevin Trap. Paparaci su razigrani par snimili na jednoj peščanoj plaži, a već same fotografiji naslućuju da je vladala prava božićna atmosfera, budući da su i Gular i Trap nosili kape Deda Mraza.

Međutim, pravi magnet za poglede bila je zanosna manekenka u oskudnom crvenom bikiniji koji je jasno otkrio da je Izabel u fantastičnoj formi. Za njom nimalo ne zaostaje ni njen zgodni verenik.

Gular, koja je na plaži vežbala jogu, za Elle je nedavno otkrila da redovni vežba kik boks, pilates i da svakdonevno trči i diže tegove, a da liniju i zdravlje održava ishranom punom povrća i proteina.

Podsetimo, na istom ostrvu kao i sada, manekenka je uživala početkom godine, kada je sa obožavaocima na Instagramu podelila takođe fotografiju u oskudnom bikiniju, a komentare koje je tada dobila, nisu bili za pohvalu.

Naime, pratioci su joj zamerili jer "izgleda drugačije", da je "mršavija nego ikad" i "premršava".

1 / 5 Foto: Profimedia

Bonus video:

06:51

Espreso modna policija: Bojana Lazić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.