SKINULA SE GOLA I UPERILA PIŠTOLJ U DEČKOVO MEĐUNOŽJE! Legla na krevet, ispružila HOT NOGE i zapalila INTERNET!
Foto: Profimedia

IZNENADILA

SKINULA SE GOLA I UPERILA PIŠTOLJ U DEČKOVO MEĐUNOŽJE! Legla na krevet, ispružila HOT NOGE i zapalila INTERNET!

Slavna lepotica je pritom skroz obnažena, odnosno samo u seksi grudnjaku od kožnih tračica i sa puštenom kosom uvijenom u talase.

Objavljeno:

Glumica Megan Foks već mesecima intrigira javnost. Kako svojim ponašanjem, tako i izjavama, ali i vezom sa Mašinom Gan Kelijem. Iako smo navikli da možemo od nje da očekujemo sve, poslednje fotografije na kojima glumica pozira u provokativnom donjem vešu, nikog nije ostavila ravnodušnim.

Naime, 35-godišnjakinja snima nov film, komediju "Big Gold Brick" u kom igra ženu Endrija Grasije, glumca poznatog po ulozi u filmu "Kum 3". Za potrebe snimanja, Megan je u jednoj od scena bila u čipkanom crnom vešu i crvenom satenskom ogrtaču, a njene fotografije sa snimanja su ubrzo dospele na Internet i malo je reći da su sve raspametile.

Megan Foks
foto: Profimedia

Izazovni crni komplet od čipke, visoke crne potpetice i crveni ogrtač, već sami po sebi zvuče seksi, ali ako je to na telu Megan Foks, izgleda bar deset puta bolja! Uostalom, sami prosudite po ovim fotografijama.

Megan Foks
foto: Profimedia

Pored ovih fotki, Megan je pozirala skroz gola pre dva meseca zajedno sa momkom za izdanje casopisa "GQ". Na naslovnici vidimo mladog muzičara u dugačkim kožnim čizmama i crnom kaputu do kolena, dok pored sedi Megan i drži pištolj uperen u njegovo međunožje. Slavna lepotica je pritom skroz obnažena, odnosno samo u seksi grudnjaku od kožnih tračica i sa puštenom kosom uvijenom u talase.

Megan je podelila fotografiju na svom Instagram profilu uz emotivnu posvetu i reči koje oslikavaju njihovu neobičnu ljubav.

"Priča o dva izopštena, osuđena na propast ljubavnika uhvaćenih u mukama žestoke, silovite, eksplozivne ljubavi sa: grozničavom opsesijom, puškama, zavisnošću, šamanima, puno krvi, opštim haosem, terapijom, tantričkim noćnim košmarima, obavezujućim ritualima, psihodeličnim halucinacijama, organskim smutijima i vrstom seksa zbog koje bi i Lucifer stegao svoju brojanicu", napisala je Megan.

Megan Foks
foto: Profimedia

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.