POJAVILA SE I TREĆA ŽRTVA: Omiljeni glumac optužen za SILOVANJE, oglasio se po prvi put!
Kris, Foto: Printscreen Instagram/chrisnothofficial

DA LI JE MOGUĆE?

POJAVILA SE I TREĆA ŽRTVA: Omiljeni glumac optužen za SILOVANJE, oglasio se po prvi put!

Iz policije Los Anđelesa su saopštili da trenutno ne vode istragu protiv glumca zbog tvrdnji za silovanje i zlostavljanje.

Objavljeno:

Američki glumac Kris Not (67), koji se proslavio ulogom Zverke u seriji "Seks i grad", negirao je optužbe za silovanje i s*ksualno zlostavljanje, iz 2004. i 2015. godine, koje su protiv njega iznele dve žene, koje se predstavljaju kao Zoi (40) i Lili (31) u četvrtak, u časopisu "Holivud riporter".

Prva je navela da ju je Not silovao u svom stanu u Los Anđelesu, nakon što je otišla da mu vrati knjigu koju joj je pozajmio kada su se sreli na bazenu zgrade, nakon čega je morala u bolnicu na ušivanje. Druga je rekla da je bila na sastanku sa Notom u Njujorku, kada ju je pozvao u svoj stan, gde ju je, navodno, napao. Sve se dešavalo nakon što je Not 2001. počeo da se zabavlja sa Tarom Vilson, kojom se oženio 2012. i sa kojom ima dva sina, a sada se oglasila i treća žrtva.

1 / 3 Foto: Profimedia

Moji kontakti sa tim ženama 2004. i 2015. bili su sporazumni - naveo je Kris Not u pisanoj izjavi, pa nastavio:

Optužbe protiv mene koje su iznele osobe koje sam upoznao pre više godina, čak i decenija su definitivno lažne. Te su priče mogle biti pre 30 godina, ili pre 30 dana, ne uvek znači ne, to je granica koju nisam prešao - kaže glumac.

Iz policije Los Anđelesa su saopštili da trenutno ne vode istragu protiv glumca zbog tvrdnji za silovanje i zlostavljanje. Pojedine novine podgrejale su i priču iz 1995. godine, kada je nekadašnja manekenka Beverli Džonson optužila bivšeg dečka Nota da ju je tukao, pretio joj smrću i zakleo se da će ubiti njenog psa. Ona je tada tražila od suda da glumcu zabrani da joj prilazi, ali nikakva krivična prijava nije bila podignuta protiv Nota.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.