STANJE SE POGORŠAVA! POZNATOJ VODITELJKI ZDRAVLJE SVE GORE I GORE: Plaše se da će se vratiti alkoholu!
Vendi Vilijams, Foto: Profimedia

užas

STANJE SE POGORŠAVA! POZNATOJ VODITELJKI ZDRAVLJE SVE GORE I GORE: Plaše se da će se vratiti alkoholu!

Plaše se da će se vratiti alkoholu!

Objavljeno:

Slavna voditeljica Vendi Vilijams (57) još uvijek se bori sa zdravstvenim problemima, a čini se da se stanje ne popravlja, sve je lošije.

Naime, muzičar Antoni Edvards u emisiji The Ricky Smiley Morning Show rekao je kako je voditeljka potpuno izgubila cirkulaciju u nogama i stopalima, zbog čega je trenutno u kolicima. Antoni je isto tako kazao kako je Vendi u ranim stadijumima demencije te da je čelnici kompanije Lionsgate drže pod ključem kako bi sprečili da uđe u novu depresivnu epizodu i ponovno počne da pije alkohol. Inače, njeni zdravstveni problemi sve su komplikovaniji jer se trenutano bori s posedicama zaraze koronavirusom, ali i limfedemom i Gravesovom bolesti koju su joj dijagnostikovali ranije. Krajem septembra na službenoj stranici njena talk showa "The Wendy Williams Show" objavljeno je kako se voditeljka zarazila koronavirusom te da zbog zdravstvenih problema mora ostati u bolnici, a zbog čega su naposletku bili prisiljeni da odgode premijeru nove, 13. sezone.

Vendi Vilijams
foto: Profimedia

Nova sezona trebala je početi 20. septembra, no tada je bila odgođena za 4. listopada. Potom su je ponovno odgodili nedelju dana pa je trebalo da počne 11. oktobra, a u utorak 12. oktobrana stranici su objavili kako se premijera očekuje 18. oktobra. Kako su objavili producenti šou-a, voditeljka se više ne bori s koronom te je više puta bila negativna, no i dalje je pod budnim okom doktora zbog trenutnih zdravstvenih problema.

"Vendi je i dalje pod nadzorom lekara i dnevno se sastaje sa svojim timom doktora. Proživljava ozbiljne komplikacije koje su nastale kao posledica Gravesove bolesti i problema sa štitnom žlezdom. Utvrđeno je da joj ipak treba više vremena da se vrati svojim voditeljskim dužnostima", piše u najnovijoj objavi.

Vendi Vilijams
foto: Profimedia

"Vendi je cenjena članica Debmar-Mercury porodiceveć 12 godina i želimo da joj zdravlje bude prioritet. Čim bude spremna, vratiće se u svoju legendarnu ljubičastu stolicu. Veoma cenimo poštovanje njene privatnosti, kao i sve dobre želje za ozdravljenjem od njenih fanova, televizijskih partnera i oglašivača", dodali su producenti.

Nakon što se prošle godine pisalo kako joj je bolest limfedema toliko uznapredovala da su joj otečena stopala pozelenela od progresivnog oticanja međustaničnog tkiva, poslednje vreme piše se kako je zvezda u ozbiljno lošem stanju, a da se ponovno bori i s alkoholom. "

Podsetimo, prošle godine voditeljka je, između ostalog, priznala i da je bila na odvikavanju od alkohola.

Bonus video:

26:10

MENSUR I JA SMO SE LEČILI OD ZAVISNOSTI! Mina za Espreso PRVI PUT iznela ISTINU o ocu i kako se okoristila o Šaka!

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.