AVANTURA KOJA ĆE TI OSTVARITI SNOVE! Život u centru Beograda, super provod i šansa da osvojiš 30.000 evra!
Foto: Promo

prilika koja se ne propušta

AVANTURA KOJA ĆE TI OSTVARITI SNOVE! Život u centru Beograda, super provod i šansa da osvojiš 30.000 evra!

Fali ti avantura u životu? Sada možeš da živiš u super stanu u centru Beograda sa još 15 super cimera, da radiš na kul mestu i još možda i osvojiš 30k evra.

Objavljeno:

Dugo ste priželjkivali mogućnost da uz malo truda lako osvojite nagradu koja će vam promeniti život? Nekretninu ili novčani iznos koji bi vam rešio sve probleme i otvorio vam vrata novog životnog poglavlja?

Ili vam, možda, baš sada fali veća količina novca da ostvarite san koji već godinama sanjate, ali nikako da se poklope kockice i da naiđe prilika koja se ne odbija i avantura koja se ni u ludilu ne propušta? Pogotovo u vreme kada je ceo svet "na pauzi"...

Rijalitija je puno, ali vi niste za te dosadne uobičajene formate. Volite slobodu, izazove, avanturu, volite da imate radne obaveze, a uz to i da živite u centru grada i da imate sav moguću luksuz.

Ne, nije šala, takvo mesto postoji, baš u Beogradu, i spremno je za sve vas koji ste avanturističkog i borbenog duha. Sve što ste zamišljali i što vam se činilo nedostižno sada je pred vama!

Rijaliti bar počinje u decembru na Kurir televiziji, koja je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS IPTV i kablovskog sistema Supernova na teritoriji Srbije, kao i u okviru ponude m:tel-a u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i platforme GO4YU u dijaspori.

Bonus video:

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.