BOGINJA LEPOTE,SIMBOL ŠARMA I ELEGANTNOSTI!Monika Beluči danas slavi 57. rođendan,evo kako je izgledala kao devojka
Foto: Profimedia

svaka čast

BOGINJA LEPOTE,SIMBOL ŠARMA I ELEGANTNOSTI!Monika Beluči danas slavi 57. rođendan,evo kako je izgledala kao devojka

Najatraktivnija žena na svetu danas proslavlja rođendan,ali i dalje važi za jednu od najlepših i najseksepilnijih žena na svetu.

Objavljeno:

Najpoželjnijoj ženi današnjice godine su samo broj. Monika Beluči danas slavi 57. rođendan i prosto niko ne može da ostane ravnodušan na njenu prirodnu i nestvarnu lepotu i šarm.

Ona je svojim izgledom, ponašanjem, šarmantnoću, prirodnom lepotom i predivnim osmehom dokazala da su za nju godine samo broj i da i dalje pleni kao i nekada.

Beluči je karijeru započela s nepunih 16 godina, kao model za neke od najpoznatijih svetskih modnih kuća, poput Diora i Dolce & Gabbane. 90-tih je ušla u glumačke vode, a svetsku slavu je stekla 2000. ulogom u filmu ‘Malena’.

Kroz karijeru je pratio nadimak Bellissima što znači ‘stvarno predivna’. S 50 godina je dobila ulogu u filmu ‘Spectre’ i tako postala najstarija Bondova devojka.

– Moja prva misao je bila: ‘Kako mogu s 50 godina biti Bondova devojka?’ Po prvi puta u istoriji, Džejms Bond će imati romansu sa zrelom ženom – rekla je tada Monika i priznala da je ponuda jako iznenadila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.