POZNATI MUZIČAR POBEDIO OPASNI RAK! Dijagnostikovan mu je bio poslednji stadijum, ali mu se sreća osmehnula!
Foto: Profimedia

bravo!

POZNATI MUZIČAR POBEDIO OPASNI RAK! Dijagnostikovan mu je bio poslednji stadijum, ali mu se sreća osmehnula!

"Hvala Bogu i svemiru, prijateljima i porodici i svima koji su poslali podršku, dobrotu i ljubav."

Objavljeno:

Frontmen grupe Blink-182 Mark Hoppus pobedio je rak. 49-godišnji muzičar, kojem je početkom ove godine dijagnostikovan 4 stadijum difuznog velikog B-staničnog limfoma, podelio je vest u sredu u na svim društvenim mrežama.

"Upravo sam video svog onkologa i nemam rak !!" napisao je. "Hvala Bogu i svemiru, prijateljima i porodici i svima koji su poslali podršku, dobrotu i ljubav." Hoppus je nastavio: "Još uvek moram biti skeniran svakih šest meseci i trebaće mi do kraja godine da se vratim u normalu, ali danas je neverovatan dan i osećam se tako blagosloveno." "Mogu li dobiti W u chatu?" dodao je, pozivajući se na izraz koji Twitch streameri koriste za proglašavanje pobede.

Objava je brzo je bila preplavljena čestitkama za Hoppus, na Instagramu a glumac Adam Devine napisao je: "Agghhhghh !!! DA !!! Hvala Bogu! Čestitam prijatelju! Najbolji osećaj na svetu. Uživaj !!!! " ČESTITAM BUDDY", napisao je frontmen grupe Simple Plan Pierre Bouvier, dok je pevač grupe OneRepublic Ryan Tedder na Hoppusov zahev komentarisao "WWWWWWWWWW." "F— da !!!! čak te i ne poznajem i ovo mi je ulepšalo dan !!!" Samantha Ronson je podelila. "Super!!!"

Veliki limfoma B-stanica (DLBCL) je vrsta raka koja se javlja u bijelim krvnim stanicama i može formirati tumore u celom telu, prema klinici Mayo. Jedan je od najčešćih podtipova ne-Hodžkinovog limfoma.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.