ZAVRTEĆE VAM SE OD LUKSUZNE NEKRETNINE IVANA IVANOVIĆA! U centru Beograda, skupoceni detalji i ogroman prostor!FOTO
Foto: Printscreen

otkriveno

ZAVRTEĆE VAM SE OD LUKSUZNE NEKRETNINE IVANA IVANOVIĆA! U centru Beograda, skupoceni detalji i ogroman prostor!FOTO

Zavirite u luskuzni i prelepi stan Ivana Ivanovića, prava porodična oaza.

Objavljeno:

Ivan Ivanović ubraja se među retka TV lica koja su vrata svog doma otvorila za široku javnost, i to u direktnom prenosu. Autor šou programa “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, sećaju se mnogi, ne tako davno je, kada je ostao bez posla na televiziji, emisiju vodio iz svoje dnevne sobe.

Ivan Ivanović
foto: Instagram

U tom periodu program se zvao “Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem”, a pratili su ga komentari da voditeljev stan i nije tako skroman. Šalu na stranu, s obzirom da je njegova emisija uvek bila u vrhu gledanosti, a i on sam podjednako tražen kao voditelj, Ivan je naporno radio i zaradio da kupi nekretninu u centru grada.

Ivan Ivanović
foto: Instagram

U prostranom, moderno opremljenom stanu dominiraju zidovi bele boje, a kako smo i sami mogli da se uverimo, dnevni boravak je dovoljno velik i opremljen udobnim dvosedima i foteljama da je mogao da ugosti sve članove njegove ekipe.

Imajući u vidu da je Ivan Ivanović po profesiji voditelj, a po obrazovanju diplomirani pravnik, jasno je da u njegovom domu postoji i prostor za biblioteku.

U to vreme, pre nešto više od godinu dana, mogli su se videti samo detalji koji pripadaju njegovoj ćerki iz prvog braka, Staši, dok su poslednjih meseci prostor “okupirale” i potrepštine za bebu. Mala Lola, ako je suditi po fotografijama njenog tate, najviše voli da provodi vreme u roze stolici za ljuljanje.

Svoj kutak dobili su i Ivanovi kućni ljubimci, preslatki psi Riki i Kiki.

Ivan Ivanović
foto: Instagram

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.