POTPUNA NEVERICA! PREMINUO GLUMAC IZ SERIJE SE*S I GRAD: Bio je bitna osoba Keri Bredšo!
Foto: Printscreen/Instagram/sex_and_the_city_official

šok!

POTPUNA NEVERICA! PREMINUO GLUMAC IZ SERIJE SE*S I GRAD: Bio je bitna osoba Keri Bredšo!

Potpuni šok!

Objavljeno: 07:28h

Glumac je bio poznat po tome što je glumio Stanforda Blatča u hit emisiji HBO -a.

Vili Garson, poznat po ulozi Stanforda Blatča u filmu i seriji "Seksi i grad", umro je, potvrdila je njegova porodica za Varietu u utorak. Garson je imao 57 godina. Uzrok smrti nije odmah otkriven.

Njegov sin, Najtan Garson, objavio je iskreni oproštaj od svog oca na Instagramu, napisavši:

„Tako mi je drago što si sa mnom podelio sve svoje avanture i uspeo postići toliko. Ponosan sam na tebe. Uvek ću te voleti, ali mislim da je vreme da kreneš sam u svoju avanturu. "

Vili Garson nedavno je viđen zajedno sa zvezdom serije Sarom Džesikom Parker koja je snimala scene za predstojeći spinoff HBO -a "Seks i grada", "I baš tako ...".

Izvršni producent emisije Mišel Patrik King rekao je za Varijetu da je Garson bio bolestan tokom snimanja, ali da je "davao sve od sebe".

"U ovom tužnom, mračnom trenutku teši nas sećanje na njegovu radost i svetlo", rekao je.

U nedavnom intervjuu Garson je opisao koliko je bio uzbuđen što se vratio liku Stanforda, koji je glumio gej agenta i bliskog prijatelja glavne glumice Keri Bredšo.

“Nije me pogodilo sve dok juče nisam završio u ormaru, i bilo je kao da sam doslovno ponovo zakoračio u cipele. Bilo je ludo ”, rekao je za Us Weekly.

Glumac Mario Cantone, koji je u seriji i dva sledeća filma glumio supruga koji se u seriji pretvorio u neprijatelja, oplakivao je njegovu smrt na Twitteru nazivajući ga "briljantnim TV partnerom" i "darom bogova".

Garson je glumio u desetinama drugih projekata, uključujući "White Collar" američke mreže, ponovno pokretanje "Hawaii Five-0" i animirani hit Netflixa "Big Mouth". Tokom svoje karijere pojavio se u više od 300 televizijskih epizoda, takođe je postao otvoreni zagovornik u zajednicama usvajanja i udomljavanja nakon što je usvojio svog sina 2009. Bio je član odbora Second Nurture, organizacije koja podstiče više ljudi da razmisle o udomljavanju i usvajanju. Dva puta je bio govornik na Nacionalnom danu usvajanja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.