UHVATILA DEČKA U GRUPNJAKU: Slavna STARLETA okončala VEZU po DRUGI put, varao je i tokom TRUDNOĆE!
Foto: Profimedia

SCENARIO SE PONAVLJA?

UHVATILA DEČKA U GRUPNJAKU: Slavna STARLETA okončala VEZU po DRUGI put, varao je i tokom TRUDNOĆE!

Kloi ponovo prevarena?

Objavljeno:

Kloi Kardašijan i košarkaš Tristan Tompson ponovno su raskinuli, s obzirom da su ga paparaci uhvatili kako napušta sobu u Los Anđelesu sa tri nepoznate devojke, za šta mnogi misle da je dovelo do kraha veze.

Ova vest odjeknula je u inostranim medijima malo nakon što su Tompsona paparaci uslikali kako izlazi iz jedne sobe u Los Anđelesu, sa tri nepoznate devojke. Priča se da je košarkaš proveo pola sata sa ove tri dame, nakon jedne gradske žurke, dok je neposredno pre žurke bio sa prijateljima u jednom lokalu, a svedoci tvrde da je sa misterioznom ženom razmenjivao nežnosti.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Sve ovo mogu biti potencijalni razlozi raskida Tompsona i Kloi, koja mu je nedavno pružila još jednu šansu, zbog čega će se, kako se čini, pokajati.

Podsetimo, Tristan je varao Kloi tokom njene trudnoće, tačnije viđen je sa nekoliko javnosti nepoznatih žena u intimnom druženju. Potom, u februaru 2019. godine uhvaćen je kako ljubi Džordin Vuds, inače najbolju prijateljicu Kloine sestre Kajli Džener. Ubrzo nakon toga su raskinuli.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Vreme izolacije tokom pandemije Kloi i Tristan su proveli zajedno sa ćerkom, a Kardašijanova je tada verovala da se on zaista promenio, što je par puta i istakla u javnosti.

Bonus video:

04:39

Posao i ljubav cveta: Tamara Đurić za Espreso otkrila da očekuje drugo dete!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.