ZGODNA FRONTMENKA PROSLAVLJENOG ŽENSKOG BENDA IMALA JE TUŽNO DETINJSTVO:Odrasla je bez oca,očuh joj je dao prezime!
Foto: Printscreen Youtube

VRELO VRELIJE

ZGODNA FRONTMENKA PROSLAVLJENOG ŽENSKOG BENDA IMALA JE TUŽNO DETINJSTVO:Odrasla je bez oca,očuh joj je dao prezime!

Pevačica rado pokazuje izvajano telo.

Objavljeno:

Slavna pevačica i članica muzičke grupe "Pussycat Dolls", 42-godišnja Nikol Šerzinger redovno se, putem društvenih mreža, hvali zavidnom figurom, a ovaj put je objavom pobrala samo simpatije.

Nikol je pozirala u meksičkoj pustinji u bikiniju u kom su njene obline i top forma došli do izražaja i ostavilo njenih skoro pet miliona obožavatelja bez daha. Ono što ih je dodatno očaralo je i njeno lice bez trunke šminke i prirodna lepota.

Pevačica se nedavno javila i sa odmora koji je provela na Havajima, zajedno sa svojim dečkom Tomom Evansom, a usput je posetila i svoju porodicu koja tamo živi.

Naime, Nikol je i sama rođena na egzotičnom ostrvu, ali se kao devojčica s majkom preselila u Kentaki. Otac ih je napustio kada je imala samo dve godine, a majka se kasnije udala za Garija Šerzingera koji je usvojio Nikol i ona je počela da koristi njegovo prezime.

Ni sama nije imala baš puno sreće u ljubavi, sve dok nije upoznala sadašnjeg dečka Toma, od kog se odvaja u retkim trenucima. Par je zajedno od kraja 2019. godine, a poslednjih godinu dana proveli su na plažama širom sveta.

Od aprila prošle godine posetili su mnoge destinacije – Portugal, Turks i Kaicos, Svetu Luciju i Havaje, a putovanja su zabeležili i na Instagramu.

Nikol je pre Toma bila u vezi sa šest godina mlađim vozača formule Luisom Hamiltonom i bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, od kog je starija čak 13 godina.

Zanimljivo je i da je Evansov bend „Try Star“, pre nego što je potvrdila vezu s njim, izbacila iz takmičenja „X Factor: Celebrity“, gde je članica žirija, i to navodno kako bi „spasila njihovu vezu“.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.