SKORO GODINU DANA OD TRAGIČNE SMRTI GLUMICE,NESTALA JE I PRONAŠLI JE MRTVU: Njen muž podelio DIRLJIVU SLIKU!
Foto: Printscreen Instagram

NE ZNA SE JOŠ ŠTA SE DESILO!

SKORO GODINU DANA OD TRAGIČNE SMRTI GLUMICE,NESTALA JE I PRONAŠLI JE MRTVU: Njen muž podelio DIRLJIVU SLIKU!

Mnogo nedostaje...

Objavljeno:

Rajan Dorsi (37), bivši muž tragično preminule zvezde serije "Glee" Naje Rivere podelio je važan trenutak u životu njihovog sina Džouzija (5) na Instagramu i raznežio mnoge.

Naime, glumac je otkrio da je njegov sin završio deo predškolskog obrazovanja pored slike na kojoj je maleni obučen u crno odelo i ima kapicu kakvu nose studenti kada diplomiraju.

Rajan Dorsi
foto: Printscreen Instagram

"Najslađi", "Tvoja mama je jako ponosna na tebe", "Rajan, neverovatno se nosiš sa svime", "Baš liči na mamu", "Ovo je tako lepo", "Dragoceni trenuci", "Ovo me tako usrećilo", komentirali su Rajanovi pratioci.

Nekima su zbog tog prizora i potekle suze jer su se prisetili pokojne Naje, Džouzijeve majke na koju on dosta liči.Rajan je prošlog meseca za Dan majki posvetio objavu Riveri koja je takođe dirnula brojne njegove pratioce.

- Ne možemo reći srećno, ali reći ćemo ti hvala jer si bila majka i dala mi ovog slatkog, neverovatnog dečaka - napisao je Dorsi uz zajedničku fotografiju glumice i sinčića.

Naja Rivera
foto: Printscreen Instagram

Inače, bliži se prva godišnjica Najine smrti koja je imala samo 33 godine. Ona je nestala 8. jula prošle godine u kalifornijskom jezeru Piru dok je bila na izletu sa svojim tada četverogodišnjim sinom.

Mališana su pronašli na brodu kako spava dok je na sebi imao spasilački prsluk, no njegovoj majci nije bilo ni traga. Našli su je nakon pet dana potrage.

- Prikupila je dovoljno energije da vrati svog sina na brod, ali ne dovoljno da spasi samu sebe - rekao je šerif Okruga Ventura Bil Ajub. Naja i njen sin skočili su s broda i otišli da plivaju. Dečak je rekao istražiteljima da mu je majka pomogla da se vrati nazad na brod, a kada se okrenuo, video je da je ona nestala u vodi.

Naja je sina dobila s bivšim suprugom, glumcem Rajanom s kojim je bila u braku od 2014. do 2018. godin. Nakon Riverine smrti svet su obišle vesti kako se njena sestra Nikajla uselila kod Rajana. On je komentarisao kako ga je to zamolio njegov sin pa je rekao da se neće obazirati na zlobne komentare. Glumac je zahvalio Nikajli što je život i manekensku karijeru stopirala kako bi mu pomogla s odgajanjem sina nakon tragične Najine smrti.

Naja se pre venčanja s glumcem zabavljala s Big Šonom nekoliko meseci do aprila 2014. godine, kada je ispričala da je za njihov raskid saznala kada i ostatak sveta. On je sve objavio na internetu, a s njom navodno pre toga ni o čemu nije razgovarao. Nakon Dorsija bila je u vezi s penzionisanim fudbalerom Džermejnom Džounsom, i to od januara 2020. do svoje smrti.

Inače, Najin Instagram profil na kom je prati tri miliona ljudi i dalje je otvoren, a puno obožavatelja i dalje komentariše njene fotografije i pišu da im nedostaje i ne mogu da veruju da je nema.

Bonus video:

21:44

ESPRESO INTERVJU: Jelena Kostov

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.