DOBIO JE NAGRADU ZA NAJGOREG GLUMCA, SNIMAO JE LOŠE FILMOVE! Edi je napravio BITNU ODLUKU, ali je otišlo PREDALEKO
Foto: Profimedia

NEMA GA NIGDE

DOBIO JE NAGRADU ZA NAJGOREG GLUMCA, SNIMAO JE LOŠE FILMOVE! Edi je napravio BITNU ODLUKU, ali je otišlo PREDALEKO

Ne planira još uvek penziju.

Objavljeno:

Edi Marfi i dan danas važi za jednog od najboljih komičara današnjice. Svetsku slavu stekao je tokom osamdesetih prošlog veka, a svoju karijeru uspešno je gradio i tokom devedesetih, kao i u prvoj deceniji 21. veka.

Edi Marfi
foto: Profimedia

Međutim, Marfija u jednom trenutku nismo mogli da vidimo, budući da se na nekoliko godina povukao.

Glumac, koji je dobio raznorazne nagrade, i najbolje, poput Oskara za sporednu ulogu, kao i onu najgoru, Zlatnu malinu za najgoreg glumca, otvorio je dušu u WTF podkastu voditelja Marka Marona, gde je pričao o svom novom filmu "Coming 2 America", ali i to zašto ga nije bilo tako dugo.

- Snimao sam s*anje filmove. Rekao sam: "Ovo nije zabavno. Daju mi Zlatne maline. Dr*adžije su mi dali nagradu za najgoreg glumca ikada. (Pa sam pomislio): Možda je vreme da napravimo pauzu - rekao je Marfi i nastavio:

- Trebalo je da napravim pauzu samo godinu dana, a onda odjednom prođe šest godina, a ja sedim na kauču i mogao bih da sedim na kauču i da ne silazim s njega, ali ne želim poslednja gomila sranja koji vide da radim (da bude) s*anje - rekao je Marfi, koji nema još nameru da ode u penziju.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.