TARA OBJAVILA PREPISKU SA MAJKOM, SPREMA SE OZBILJAN HAOS: Nakon priče da ju je TUKLA, stiže još jedan ŠOK
Foto: RTV Pink printscreen

AUUUU!

TARA OBJAVILA PREPISKU SA MAJKOM, SPREMA SE OZBILJAN HAOS: Nakon priče da ju je TUKLA, stiže još jedan ŠOK

Demantovale su sve

Objavljeno:

Nakon što je Marko Đedović u rijalitiju izneo da ga je majka Tare Simov zvala i rekla mu da je ćerka tuče, tim povodom se oglasila i Tara i objavila prepisku sa svojom majkom.

- Taru sam gledao kao asocijalno kuče, bilo mi je žao. Njena majka me je zvala, posle je obrisala njen broj iz telefona, zato nisu pričale dva meseca. Žena je rekla da je Zorica ovde rekla istinu, onda su Zoricu napravili ludom, onda je Đoleta iznabadala zbog iste stvari. Meni je Mira, njena majka, rekla da je stvar koju je Zorica rekla apsolutna istina - da ju je Tara tukla i da je Tara vrlo često tuče kada dođe u stanju delimične uračunljivosti - rekao je Đedović.

Tara Simov
foto: Printscreen Instagram

Naime, Tara je poslala Miroslavi poruku:

"Jel si čula šta priča Đedović?", upitala je Tara majku.

Tara Simov
foto: Printscreen Instagram

"Jesam, strašno! Mislila sam da ti je drug. Bljuvotine i neistine koje iznosi, verovatno čini za dobre pare. Vidim da si im tema svaki dan. Prodao je dušu đavolu. Hoće da te unište. Sada znaš da prijatelji ne postoje", napisala je između ostalog Tarina mama, a Tara je dodala da za stvari koje iznose vezano za porodicu mogu lagano na sud.

"Govorila sam ti, i otac. Nisi verovala, sad znaš", rekla je Miroslava, a Tara je naglasila da joj niko nije prijatelj osim porodice.

Bonus video:

03:14

Sale Tropiko ispričao za Espreso šta mu je u Zvezdama Granda najstresnije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.