PRE 40 GODINA SU SVI ODLEPILI NA NJU, a ovo kako danas izgleda je LUDILO! (FOTO)
Sabrina Salerno, Foto: Printscreen/Instagram

najlepša žena sveta

PRE 40 GODINA SU SVI ODLEPILI NA NJU, a ovo kako danas izgleda je LUDILO! (FOTO)

Sabrina je postala seks simbol ne samo Italije, već i celoga sveta

Objavljeno: 09:02h

Italijanska pevačica Sabrina Salerno (53), zapalila je evropsku muzičku scenu 80-ih godina prošloga veka. Svojim singlom "Boys (Summertime Love)", ali i seksi spotom u kojem je pokazala svu čar svojih oblina, dospela je na vrhove lestvica u Francuskoj i Švajcarskoj, a ni u Hrvatskoj nije bila nepopularna. U spotu se Sabrina kupa u mokroj majici i dvodelnom kupaćem kostimu.

- Cela priča se krije iza te majice. Videospot je snimljen možda u maksimalno 15 minuta - rekla je Sabrina i priznala da se zapravo trebalo raditi o snimanju kratkog priloga za jednu televizijsku emisiju, a ne spotu.

- Nisam uopšte videla fotografije sa snimanja, a kada sam ih ugledala, bila sam jako ljuta na reditelja. Rekla sam mu da mi se previše vide grudi - priznala je. No, upravo su je grudi proslavile.

Sabrina je postala seks simbol ne samo Italije, već i celoga sveta, a to dokazuje i to da ju je jedan francuski magazin proglasio najlepšom ženom sveta. Njene grudi su uvek bile u prvom planu, kako pre, tako i danas, a to je jedan od razloga zašto muškarci za njom i dalje lude.

Osim pevačke karijere koja ju je vinula u fokus medija i javnosti, bavila se i modelingom, glumom i vođenjem emisija na televiziji. Ova atraktivna diva 1980. godine pobedila je na takmičenju u lepoti i to ju je podstaklo da se počne baviti modelingom. Pre više od 30 godina, 1987. godine izdala je svoj prvi album "Sabrina" i upravo joj je pesma s tog albuma donela slavu.

"Boys (Summertime Love)" stekla je veliku popularnost. Čak je i u Velikoj Britaniji držala čvrsto treće mesto. To nije bila jedina pesma koja ju je proslavila - još neke od njih su "My Chico", "Like a Yo-Yo" i "Gringo". U svojoj karijeri imala je i zvezdane saradnje - 2010. godine snimila je duet s poznatom američkom pevačicom Samanthom Fox (55) i to obradu hita "Call me" grupe Blondie. Upravo su Sabrinu često nazivali "italijanskom Samanthom Fox", stoga je ova saradnja privukla veliku pažnju.

Ova atraktivna pevačica nije, kaže, imala buran ljubavni život. Tvrdi da su u njenom životu bila samo tri muškarca.

- U životu sam imala tri muškarca, ostalo nije bilo ništa. U osamdesetima sam bila površno poželjna, ali tada je u mom životu postojala praznina - izjavila je Sabrina.

Muškarac koji je već 27 godina njena konstantna ljubav i podrška je suprug Enrico Monti, italijanski poduzetnik. Upoznali su se 1994. godine i venčali se 2006. Za svog supruga Sabrina ima samo reči hvale.

- Nikada se nismo svađali i uvek mi je velika psihička podrška - pohvalila se.

Enricov privatni život nikada nije povezivan s kontroverzama, a on i Sabrina dobili su sina 2004. godine. Luca Maria Monti danas ima 17 godina.

Mediji su Sabrinu dugi niz godina povezivali s različitim muškarcima, no mnoge veze su ostale samo na nivou trača. No zna se da je u vrhuncu popularnosti Sabrina bila s Pierreom Grossom, francuskim glumcem i pevačem.

Danas Sabrina izgleda kao da nije ostarila ni dana i kao da je vreme ne dotiče. Svi se slažu da izgleda senzacionalno. Još uvek se bavi modelingom, a vodi i poznatu emisiju "Name that tune" na italijanskoj televiziji TV8.

Svoju vitku liniju održava vežbanjem čak i do četiri puta nedeljeno i naravno pravilnom ishranom. Kaže kako unosi jako malo ugljenih hidrata, ali da uživa u velikim količinama voća i povrća.

(Espreso/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.