SKANDALOZNO! POZNATA SPISATELJICA PROGOVORILA O ELITNOJ PROSTITUCIJI U SRBIJI: "Naša POZNATA pevačica se time bavi"
Kurir TV, Foto: Redakcija

šokirala javnost!

SKANDALOZNO! POZNATA SPISATELJICA PROGOVORILA O ELITNOJ PROSTITUCIJI U SRBIJI: "Naša POZNATA pevačica se time bavi"

Rekla i gde najčešće možemo videti te osobe

Objavljeno:

Ovih dana u medijima je ponovo aktuelna vest o tome da se otac starlete Božane Vujinović ubio nakon saznanja da mu se ćerka bavi prostitucijom.

Tim povodom u emisiji “Redakcija” na Kurir televiziji gostovale su spisateljica Jasmina Ana i psihološkinja Dragica Danilović.

Kurir TV
foto: Redakcija

Jasmina Ana je tu šokirala izjavom tvrdeći da se i jedna naša poznata pevačica bavi elitnom prostitucijom.

-Njih se legalizacija ne tiče, one nikada neće priznati da se time bave. Ja sam čula za mnoga poznata imena. U pitanju je čak i jedna jako poznata pevačica, što je bilo veliko iznenađenje, jer jako puno zarađuje. To je velika pohlepa za novcem – rekla je ona u emisiji.

Kako je psihološkinja dodala, u ovakvim slučajevima ženama je najveći motiv novac.

-Zanimljivo je jer je osnovni motiv novac, a imamo i drugu jednu stvar, sitost stvara još veću glad. Njima treba još više novca da bi ulagale u sebe. Mnoge imaju i svoja zanimanja, a mnoge rade i da bi napredovale – kaže Dragica.

Kurir TV
foto: Redakcija

Kako su navele, glavne mušterije često su im moćni muškarci sa mnogo novca, kojima je jako uzbudljivo da imaju odnose sa poznatom ženom i spremni su da plate da bi to i dobili.

-To je neka vrsta njihovog statusnog simbola, njima znači i samo da budu viđeni u takvom društvu – slažu se obe.

-Jako je žalosno što su one simbol današnjih generacija, neverovatno koliko ih ima i novinari tačno znaju ko su, a najviše ih ima u rijalitijima – istakla je Jasmina.

Kurir TV
foto: Redakcija

Rekle su i da je Instagram njihov katalog, jer se tu vide sve “sjajne” stvari do kojih one dolaze prodajući svoje telo, ali se ne vidi onaj drugi deo u koji zapadaju.

-Sa elitnom prostitucijom najčešće idu droga i alkohol. Više treba da se priča o paklu svega toga, devojke lako uđu u to, ali se izuzetno teško izvlače – rekle su one i složile se da, umesto legalizacije prostitucije, treba kažnjavati one koji plaćaju za to.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.