POLJSKI PREDSTAVNIK NA EVROVIZIJI ODUŠEVLJEN URAGANKAMA! NAHVALIO SRPKINJE ZA SVE PARE: "Hurricane su predivne!"
Hurricane, Foto: Privatna arhica

super!

POLJSKI PREDSTAVNIK NA EVROVIZIJI ODUŠEVLJEN URAGANKAMA! NAHVALIO SRPKINJE ZA SVE PARE: "Hurricane su predivne!"

- Ako se krećem brzo, imam utisak da mi treba dubok dah da to izdržim. Moram da se fokusiram na to - rekao je Rafal o svom nastupu

Objavljeno:

Poljski takmičar na Evroviziji, Rafal Brzozovski, danas je imao drugu probu na velikoj sceni u Roterdamu, a nakon njega isto su učinile i naše predstavnice, članice grupe "Hurricane".

Hurricane
foto: youtubescreen

Nakon što je završio sa tonskom probom, Rafal je odgovarao na pitanja novinara na online pres konferenciji, a posebno oduševljenje pokazao je kada je čuo da je pitanje stiglo iz Srbije.

- Zdravo, Srbijo, Uraganke su predivne. Sjajna pesma, sviđa mi se - rekao je Rafal.

Na pitanje voditelja da li mu se zaista dopada srpski sastav Hurricane, ponovio je:

- Da, Hurricane su predivne.

- Rafal, da li si zadovoljan svojim vokalom na probama i šta je najizazovnije za tebe u tvom performansu - glasio je pitanje.

- Pa jesam, ali jeste izazovno. Problem je ako se krećeš brzo. Možda deluje jednostavno, ali nije. Moraš brzo i stalno da pevaš, a nemaš vremena za dubok dah.

- Ako se krećem brzo, imam utisak da mi treba dubok dah da to izdržim. Moram da se fokusiram na to. Zato čujem glas svog pratećeg vokala, da se fokusiram ritam. Ako ostaneš na jednoj poziciji lakše je pevati, ali takmičenje traži da plešemo više. Takođe, kada igraš tačno na gruv, postoji malo kašnjenje u zvuku kada si u prednjem delu scene, eto, malo tehničkog dela - rekao je Rafal.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.