ODBILA RONALDA JER NIJE NJEN TIP! OD NJENIH GOLIŠAVIH FOTKI MOŽE SRCE DA STANE: Ruskinja zbog koje GORI internet!
Viki Odincova, Foto: Instagram printscreen

vrelo!

ODBILA RONALDA JER NIJE NJEN TIP! OD NJENIH GOLIŠAVIH FOTKI MOŽE SRCE DA STANE: Ruskinja zbog koje GORI internet!

Manekenkin Instagram se usijao.

Objavljeno: 17:49h

Viki Odincova, vrela Ruskinja koja svojih 5 miliona pratilaca gotovo svakodnevno čašćava izazovnim fotkama, još jednom je napravila pravu pometnju na društvenim mrežama.

Naime, cica koja je odbila udvaranje Kristijana Ronalda, objavila je na svom Instagramu sliku na kojoj je pozirala potpuno gola.

Viki Odincova
foto: Instagram printscreen

Viki je uhvatila zavodljiv trenutak ispred ogledala i donji deo tela pokrila peškirićem, dok je gornji bio potpuno otkriven.

Gole grudi je pokrila rukama i "pustila" pratioce da uživaju u prizoru.

Podsećamo, Odincova je u jednoj emisiji na YouTube otkrila kako je odbila Ronalda, odgovarajući na pitanje da li je Portugalac pokušao da bude sa njom.

"Jeste. I ne samo lajkovao. Poslao mi je poruku 'Ćao, kako si?' Odmah sam izbrisala poruku i nisam htela da odgovaram. Ne odgovaram svakome, ja sam fina devojka. Nisam htela da mu pružim nikakvu šansu, Dajte, molim vas, pa znam dosta devojaka kojima Ronaldo šalje poruke. I šta bi trebalo? Da pristanem? Nema šanse, dečko, kod mene nemaš šanse", poručila je devojka rođena u Sankt Petersburgu koja se od 18. godine bavi modelingom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.