DOŠAO U PRAVI ČAS! ANA BEKUTA OTVORILA DUŠU O SVOJOJ LJUBAVI SA MRKOM: Da su se ranije sreli ne bi se prepoznali!
Ana Bekuta, Foto: RTV Pink printscreen

ljubav!

DOŠAO U PRAVI ČAS! ANA BEKUTA OTVORILA DUŠU O SVOJOJ LJUBAVI SA MRKOM: Da su se ranije sreli ne bi se prepoznali!

Prija joj bezuslovna ljubav dugogodišnjeg partnera.

Objavljeno:

Dok se jedan deo estrade žali na manjak posla i lošu materijalnu situaciju prouzrokovanu koronavirusom, drugi istču da im je ova pauza od godinu i po dana ipak nešto i donela, kao na primer i legendarnoj pevačici raskošnog glasa, Ani Bekuti.

Ana Bekuta
foto: RTV Pink printscreen

Ona je ispred objektiva kamere za televiziju ''Pink'' u emisiji "Premijera" govorila o periodu pandemije koji joj je više nego prijao.

Govorim mojoj porodici, ne bih imala vremena da se posvetim mnogim stvarima kojima sam se posvetila u ovom periodu. Pročitala sam mnoge knjige, odgledala mnoge serije, filmove... Nekako sam živela mirnije i moram da priznam da mi je nedostajao taj mir i odmor, s obzirom da sam prethodnih godina radila bez pauze, pa skoro i bez letnjeg odmora. Mada sve je govorilo da ću imati pauzu, baš sam bila premorena i trebao mi je odmor, ali ne ovoliki - priča Bekuta.

Ana Bekuta
foto: RTV Pink printscreen

Ana je jedna od retkih pevačica sa estrade koje su u kontaktu sa svojim vernim obožavaocima. Redovno komunicira sa svojim virutelnim fanovima putem Instagrama i nije joj teško da im odgovori na poruku i da ih obavesti o svakom svom koraku, a oni joj zbog toga uzvraćaju neizmernom količinom ljubavi i poštovanja.

Iznositi svoj stav javno je uvek mač sa dve oštrice i moraš balansirati, da se nikom ne zameriš, da te ne kritikuju, da budeš pozitivan i da malo vaspitavaš omladinu. Ja imam godine kada mogu da iznesem svoje mišljenje i stav i ukažem na probleme u društvu - dodaje Ana.

Ana Bekuta
foto: RTV Pink printscreen

Ljubavna priča Ane Bekute i Milutina Mrkonjića stara je već deceniju. Iako su iza njih godine uspona i padova, pevačica otkiva koliko joj znači njegova podrška i prisutnost u svakom trenutku.

On je tu da me podrži u svakom segmentu života i to čini nesebično sve ove godine i to mi prija. On je čovek mog života, moram da priznam. Pojavio se u mojim zrelim godinama, ali očito kad je to tako trebalo i kad je moralo tako. Kad razmišljam o nama, da smo se sreli ranije možda se ne bi ni prepoznali. Došao je u pravi čas - zaključila je pevačica.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.