'MAMADŽERKA' DALA SVOJ SUD! OGLASILA SE KRIS DŽENER USRED TIŠINE OKO RAZVODA: Kanje nije želeo decu!?
Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Profimedia

novi detalji!

'MAMADŽERKA' DALA SVOJ SUD! OGLASILA SE KRIS DŽENER USRED TIŠINE OKO RAZVODA: Kanje nije želeo decu!?

Kris Džener prekinula tišinu usred razvoda Kim Kardašijan i Kanje Vesta

Objavljeno:

Sredinom februara, zvezda rijalitija Kim Kardašijan podnela je zahtev za razvod od milijardera i rep umetnika Kanjea Vesta nakon sedam godina braka. Par ima četvoro dece.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Tokom poslednja tri meseca, javnost je aktivno raspravljala o predstojećem razvodu Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, a "mozak" porodice Kardašijan, Kris Džener, konačno je prekinula tišinu zbog njihovog razdvajanja.

"Mislim da svi želimo članovima svoje porodice da budu sposobni da imaju ljubav i uvažavanje od svojih partnera i da svi budu dobro. To je ono što želi svaka mama", dodala je.

"Mislim da će uvek biti teško u svakom trenutku ... znate, [kad] tu postoji puno dece", rekla je Džener.

"Dobra stvar naše porodice je što smo tu jedni za druge i podržavamo se i volimo jako, jako - tako da sve što želim je da to dvoje dece bude srećno. A želim da deca budu srećna. To je cilj."

Vest o tome da je Kim podnela zahtev za razvod od Kaniea objavljena je u februaru nakon izveštaja da nekoliko par meseci žive odvojeno.

Par ima četvoro dece: ćerke Nort (7) i Čikago (3) i sinove Sent (5) i Psalm, koji u maju navršava 2 godine. Izveštaji sugerišu da Kardašijan traži zajedničko starateljstvo nad njihovo četvoro dece. Međutim, par više nije u pregovorima nakon što je Kanje promenio brojeve i rekao Kim da ga može kontaktirati samo preko njegovog obezbeđenja.

Razvod je usledio nakon predsedničke kampanje 2020. godine u koju se Kanje Vest aktivno uključio šaljući brojne tvitove kojima je minirao i svoju porodicu (uključujući njegovu svekrvu Kris Džener, koju je nazvao Kris Džong-un aludirajući na severnokorejskog lidera), i neuspeha predsedničke kampanje, tokom koje se reper rasplakao, dok je gomili pristalica otkrio da je nakratko želeo da Kim pobaci njihovo prvorođeno dete. Ubrzo nakon toga pojavili su se izveštaji u kojima se kaže da je Kim bila spremna da se razvede od sedmogodišnjeg partnera zbog njegovih mentalnih problema.

Navodi se da je finansijski aspekt njihovog razvoda postao mnogo lakši zbog njihovog predbračnog ugovora, koji predviđa da i Kardašijan i Vest zadrže sopstvenu imovinu.

Prema Dejli Mejlu, trenutna neto vrednost Kaniea Vesta iznosi 6,6 milijardi dolara. Veći deo prihoda ostvarila je od odeće i obuće sopstvene marke Yeezy, koja vredi između 3,2 i 4,7 milijardi dolara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.