OD OBELIKSA DO APOLONA! GLUMAC DOŽIVEO PREOBRAŽAJ KOJI SVET NIJE VIDEO:Ostaćete u neverici nakon fotografija!(FOTO)
Foto: instagram printscreen

šok!

OD OBELIKSA DO APOLONA! GLUMAC DOŽIVEO PREOBRAŽAJ KOJI SVET NIJE VIDEO:Ostaćete u neverici nakon fotografija!(FOTO)

Bićete u neverici nakon ovih fotografija!

Objavljeno:

Itan Suple, glumac koji je postao poznat ulogom u seriji "Dečak upoznaje svet" napravio je opštu pomamu na internetu i njegovu snimci ubrzo su postali viralni.

Imao je čak 225 kilograma, a onda je odlučio da mora drastično da promeni život i iskoreni negativne navike kako bi sredio svoj izgled, prvenstveno zbog zdravlja, a potom i zbog karijere.

- Uspešno sam izgubio kilograme zahvaljujući svakoj dijeti koju sam sprovodio poslednjih 20 godina. Sada sam na apsolutnom vrhuncu što se tiče toga. Proveo sam 35, 40 godina, a da nisam skinuo majicu u javnosti. Tu je još opuštena koža, tu su i ožiljci, ali to je ono što ja jesam - rekao je glumac u intervju za američke medije i dodao:

- Pomislio sam na sve lude dijete koje sam praktikovao tokom godina i shvatio da sa tim ne mogu da nastavim. Proveo sam godine pateći se raznoraznim dijetama. I upalilo je. Došao bi do cilja i onda vrlo brzo vratio kilograme. Sada više ne patim već volim svoj život - rekao je Itan.

Itana danas prati skoro pola miliona pratilaca na društvenim mrežama i oni su apsolutno fascinirani njegovim izgledom, kao i posvećenosti zdravom životu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.